tony montana napisał(a): widać statek, a właściwie to, co z niego pozostało
kmichal napisał(a):... dla porównania: maltańska BL ze 100 razy mniejsza a ilość ludków podobna ... ...
Pozdrawiam.
elka21 napisał(a):Ta Imeri, też tak jakby się z jednej strony podnosiła, a z drugiej przytapiała
ajdadi napisał(a):...cały czas oglądam te...KOLORY...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):słaby odzew
Rzuciłeś hasło, to ja rzucam odzew.
Pozdrawiam,
Wojtek
dangol napisał(a):tony montana napisał(a): widać statek, a właściwie to, co z niego pozostało
Zostało zdecydowanie mniej, niż było w 2006, gdy jeszcze sterczał (prawie pionowo ) maszt.
Chociaż to kupa złomu, urozmaica widok z twierdzy na zatoczkę .
Twoje fotki są super (to tak w ramach odzewu , żeby nie było, że mnie tu nie ma).
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):...dziwne "kejwy" ...
Dziwne "kejwy" to na Milos
pzdr
tony montana napisał(a):Aj, to tak trochę odstraszające ;(
tony montana napisał(a):skorzystaliśmy z zamieszania i zjedliśmy obiad na statku przed zejściem na ląd - zapłaciłem około 20 Euro
kmichal napisał(a):... u nas lunch był w cenie ... ... ale jego jakość pozostawała wiele do życzenia ... ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Moi zostają na dole, ja idę na Castello
Widzę, że więcej chętnych na wędrówkę było.
Pozdrawiam,
Wojtek
Mikeee napisał(a):przepiękne kolory!
to chyba punkt obowiązkowy podczas pobytu na Krecie?
pozdrawiam,
Michał
piotrmks napisał(a):Faktycznie widoczki przednie. Ja zawsze podjezdzam samochodem. Cóz, kto w 40 stopniowym upale nie wdrapywał sie po poludniu do parkingu, ten nie był na Bolos. Kusi mnie tez ten trawers z Falasarny- zdaje sie, że jest jakś ściezka ale to droga raczej na październik.
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):...kolory JESZCZE BĘDĄtony montana napisał(a):
...są...i to JAKIE...