tony montana napisał(a):No Ty, Wojtku więcej kreteńskiego interioru z pewnością zeksplorowałeś...
Owszem, zwłaszcza podczas pierwszego pobytu. Za drugim razem (czyli na zachodzie) wybrzeże było ciekawsze.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Jak wspominałem, z góry jest bardzo fajny widok na okolicę
Widoki fajne, to fakt ... ale co to za chmurzyska na niebie
Ty zaś, zamiast skupiać się na pozytywach (jedziemy na piękna plażę, może nawet takiej jeszcze nie widziałaś ) to szukasz chmur, jesteśmy w górach - byłaś kiedyś w górach ? tam są chmury czasem
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):No Ty, Wojtku więcej kreteńskiego interioru z pewnością zeksplorowałeś...
Owszem, zwłaszcza podczas pierwszego pobytu. Za drugim razem (czyli na zachodzie) wybrzeże było ciekawsze.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):
No dobra ... już się skupiam na tej plaży ,
a w górach byłam, z 10 razy w Cro ... no faktycznie raz jakieś chmury były ... nawet deszcz padał
ajdadi napisał(a):Te fale na Kissamos...z naturą człowiek nie wygra .Pozdrawiam
tony montana napisał(a):
Klasztor znany jest z legendy o "złotym stopniu" - rzekomo jeden z 99 schodów prowadzących do niego miało stopień ze złota, lecz zobaczyć mogła go tylko osoba o nieskazitelnym sercu - już czuję jak "sypią" się (no ze jeden, dwa, bo wielu więcej zainteresowanych relacją już nie widzę), SZYDERCZE KOMENTARZE na mój temat bo ja oczywiście NIE DOŚĆ, że stopni naliczyłem z góra dwadzieścia to oczywiście złotego, ba, nawet srebrnego "nie widzial".....
:
tony montana napisał(a):to oczywiście złotego, ba, nawet srebrnego "nie widzial".....
tony montana napisał(a): idziemy w kierunku WODY