Koncert odbędzie się na warszawskim Torwarze 20 listopada 2017 r. http://prestigemjm.com/2cellos.php
Byliśmy na koncercie w Zagrzebiu ... była moc
Podrzucam zajawkę z Verony ... w sieci znajdziecie duuużo więcej
mirko napisał(a):najnowsze nagranie 2Cellos
krasiu666 napisał(a):2Cellos – chorwacki duet wiolonczelowy, działający od 2011 r. Duet tworzą Luka Šulić i Stjepan Hauser. Duet tworzy muzykę w stylistyce classical crossover.
Chciałbym was zainteresować tym duetem i zaproponować wam kilka ich wykonów.
Na początek może to, na pewno wszyscy to znają, proponuję słuchać w słuchawkach pod głoszonych na maksa.
Miłego słuchania i oglądania. Napiszcie jak wam się podobało.
bluesman napisał(a):Wszystko co nowe jest ciekawe Piewsza płyta ok. ale granie coverów nie jest łatwe, a wymyślenie wlasnego repertuaru to prawdziwa sztuka
krasiu666 napisał(a):Ja całkiem nie dawno i to przez przypadek trafiłem na nich i tak mi się spodobali, że mam już zakupione bilety na koncert w Warszawie.
Mam nadzieję, a nawet jestem przekonany, że na żywo to będzie odlot.
gusia-s napisał(a):krasiu666 napisał(a):Ja całkiem nie dawno i to przez przypadek trafiłem na nich i tak mi się spodobali, że mam już zakupione bilety na koncert w Warszawie.
Mam nadzieję, a nawet jestem przekonany, że na żywo to będzie odlot.
Ten koncert będzie raczej z repertuaru nowej płyty Score, bo to ją teraz promują czyli muza filmowa ale mam też nadzieję na kilka starszych kawałków
Szykuje się nam cropelkowa delegacja
W którym sektorze masz bilety?
Tu moja relacja z koncertu w Zagrzebiu
krasiu666 napisał(a):... Cześć nigdy nie byłem na Torwarze w mailu dostałem takie info.
Wydarzenie: 2Cellos
Bilety: Sekcja: Płyta , Rząd: , (2 Bilety)
Uwagi Sprzedającego:
Miejsce imprezy: Torwar
Data: poniedziałek, 20 listopada 2017 18:00
Życz mi dobrej zabawy.
Pozdrawiam i w razie co to do zobaczenia w stolicy.
krasiu666 napisał(a):Dostałem tylko takie info i to, że bilety dostanę na dwa tygodnie przed koncertem. Patrząc na mapkę sektorów to wychodzi, że na płycie przed sceną tak jak by trzeci sektor.