Tomas napisał(a):bonar napisał(a):Dokładnie trafiłeś w termin w którym wybieram się do Croati z Dąbrowy Górniczej z tym tylko, że zatrzymuję się w Wiedniu i dalej wyjeżdżam 23/24.06 tak by do Makarskiej Riwiery dojechać 24 w godzinach rannych.Tomas napisał(a):Witam,
Probuje juz kolejny raz ale moze teraz sie uda. Czy moze wybiera sie ktos do CRO w nocy 22/23 czerwca lub rano 23-ego. Ja bede jechal wlasnie w tym terminie z Warszawy na Istrie wiec chetnie pokonywalbym te trase jeszcze z kims.
Pozdrowienia!
Tom
Czesc!
O której planujesz wyjechać z Dąbrowy? To jest twój pierwszy wyjazd do CRO czy masz już jakieś doświadczenia? Gdzie się zatrzymujesz w Wiedniu? Nie myślałeś o tym żeby spróbować pojechać odrobinę dalej czyli np. do Grazu. Ja tam wstępnie zarezerwowałem hotel za 21EUR/os.
I jeszcze jedno pytanie. Jedziesz z dziećmi?
Pozdrawiam,
Tom
Mój wyjazd z Dąbrowy nic ci nie da, ponieważ zatrzymuję się w Wiedniu. Z Wiednia zamierzam wyjechać 23 dokładnie o północy, tak by spokojnie być na miejscu przed południem (tak planuję) A ponadto na Istrię nam nie po drodze, ja na Zagrzeb, ty na Ljubjane.