paza napisał(a):I żeby choć w Polsce było ładniej, ale tu dziś o 8 rano 14 stopni i mgła jak w listopadzie.
Sylwetka napisał(a):tygrysek0038 napisał(a):Niemniej jednak wolałabym być \teraz na wakacjach tam z temperaturą 25 stopni (jak donoszą znajomi byczący się w okolicach Splitu), niż tu, z wczorajszą temperaturą 12,5 stopnia około południa...
W sobotę akurat przed południem zwiedzaliśmy Split, kolo 12 rozpętała się tam taka burza z gradem, że nie dało się jechać, na autostradzie ściana deszczu, przed gradem schowaliśmy się w tunelu (zresztą nie my jedni), miałam takie odczucie jakby zaraz miało wybić nam szybę!!! ale fakt było ciepło
justa999 napisał(a):Sylwetka napisał(a):tygrysek0038 napisał(a):Niemniej jednak wolałabym być \teraz na wakacjach tam z temperaturą 25 stopni (jak donoszą znajomi byczący się w okolicach Splitu), niż tu, z wczorajszą temperaturą 12,5 stopnia około południa...
W sobotę akurat przed południem zwiedzaliśmy Split, kolo 12 rozpętała się tam taka burza z gradem, że nie dało się jechać, na autostradzie ściana deszczu, przed gradem schowaliśmy się w tunelu (zresztą nie my jedni), miałam takie odczucie jakby zaraz miało wybić nam szybę!!! ale fakt było ciepło
Widziałam Was. Akurat przejeżdżeliśmy obok kilku aut w tunelu. My wtedy wracaliśmy do Polski i nieżle nam ta ściana deszczu opóźniła czas podróży. Stwierdzilismy, że poprostu Chorwacja zanosi się łzami z powodu naszego wyjazdu. My tęsknimy i ona też
anakin napisał(a):Sylwetka napisał(a): Dzieci Stwierdziły to samo, że Chorwacja płacze z powodu naszego wyjazdu! tylko dlaczego później Węgry? i Słowacja a Polska?
Polska płacze bo wróciliście!
daro2008 napisał(a):My byliśmy od 22.06. do 02.07.2011 - dwa tygodnie pięknej pogody, jednego dnia, gdy plażowaliśmy na plaży Divna, po wejściu do auta pierwszy raz zobaczyłem taka temeraturę wskazywaną przez czujnik na zewnątrz 44 stopnie w słońcu!