Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

23-06--07-07 Ja,zona I 6letnia Maja!!!autem Lpg!!!dołączysz?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LABANDER
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABANDER » 08.06.2007 10:16

MAMY ZAMIAR JECHAĆ DO CHORWACJI (super wozem DAEWOO NEXIA WYPAS HI,HI!) W PODANYM WYZEJ TERMINIE. JESZCZE NIE WIEM GDZIE, ALE MOŻEMY TO USTALIĆ!!! WIEM GDZIE TANKOWAĆ GAZ CO 300KM NA TRASIE GLIWICE-MAKARSKA ;-))) JEDZIEMY W "CIEMNO"!!!JAK ZWYKLE ZRESZTĄ :-))) SZUKAMY RODZINY Z DZIEĆMI!!! NIE LUBIMY JEŹDZIĆ "SAMI",bo... CO DWA AUTA (A MOŻE I WIĘCEJ ;-))) TO NIE JEDNO!!! JESTEŚMY Z GLIWIC I JEDZIEMY PRZEZ CZECHY, AUSTRIĘ, SŁOWENIĘ I DALEJ...PLANUJEMY EWENTUALNY NOCLEG W NAMIOCIE PO DRODZE!!! :lol: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tomekr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekr » 14.06.2007 11:28

:D ja też wybieram się 23.06 ,ale nie na camp , ale do apartamentu
w okolice Zadaru /mam sprawdzone miejsce/ tj. starigrad-paklenica , na nexie nie narzekaj :P to fajne autko !!!! miałem też kiedyś takie :) , jak będzisz dostępny to kliknij na gadu>>>pozdrav :D
tomekr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekr » 14.06.2007 11:29

:) zapomniałem ci dodać że jestem z okolic katowic.... :) pozdrav 8)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone