ZytaS napisał(a):Czy Wy też tak macie, że długo wczytują się zdjęcia Steftes'a, co trochę jest irytujące, bo chciałoby się każdy nowy post czytać i oglądać natychmiast
Strona (8) jest już bardzo obszerna, jak przeskoczy na 9 będzie szybciej.
travel napisał(a):Nic nie napiszę bo mi palce odjęło z wrażenia
piotrf napisał(a):Bardzo Ci dziękuję za "gotowca" , na kolejną wizytę w Bułgarii
Świetnie to poskładałeś pod względem różnorodnych atrakcji , a poziom adrenaliny też stopniowałeś tak , że wyżej to już chyba tylko skok na Bungee
Czekam na ciąg dalszy
Pozdrawiam
Piotr
Mikromir napisał(a):Fantastycznie!
Coraz mocniej mnie skłaniasz do wybrania się kiedyś do Grecji samochodem i z urozmaiconym dojazdem. Może w 2020?.…
steftes napisał(a):piotrf napisał(a): - jeżdżenie tymi samymi drogami jest nudne
Pozdrawiam
Piotr
Też mam takie samo zdanie i dlatego w tym roku też będzie Grecja, ale przez Węgry, Bośnię, Czarnogórę i Albanię.
ZytaS napisał(a):steftes napisał(a):piotrf napisał(a): - jeżdżenie tymi samymi drogami jest nudne
Pozdrawiam
Piotr
Też mam takie samo zdanie i dlatego w tym roku też będzie Grecja, ale przez Węgry, Bośnię, Czarnogórę i Albanię.
O, to może poczekam na scenariusz tej trasy... chyba nie będzie to poczytane za plagiat Dziękuję za umilanie ciekawą i inspirującą relacją zimowych wieczorów i sobotnich poranków