Buber napisał(a):...
mały BONUSIK - mianowicie pielgrzymka
Też tam pielgrzymowałam . Pomijając nawet aspekt religijny - bardzo widokowe miejsce
wojan napisał(a):... Piękne dzięki za kolejną i polecam się na przyszłość ... Pozdravki
marze_na napisał(a):...
Też tam pielgrzymowałam . Pomijając nawet aspekt religijny - bardzo widokowe miejsce
piekara114 napisał(a):I jaram byłam
Katerina napisał(a):Gumowa szynka - idealny prezent z podróży Masz może zdjęcie takiej?
...
piekara114 napisał(a):Szczerze mówiąc to z Meteorami to mi się Montserrat nie kojarzy z jednego powodu: sanktuarium jest OGROMNE, tam trzeba się sporo uchodzić
piekara114 napisał(a):Pamiętam, że jak tam byłam to ogonek był spory, ale szybko szło, a pod samą Madonną to pilnowali żeby nie zatrzymywać się tylko pokłonić i kto chce dotknąć kuli trzymanej w ręce przez Madonne... I jeśli dobrze pamiętam to Madonna w 2001 nie była za szkłem...
Witam serdecznie Wszystkich.
Relacja ma być w zamyśle techniczno - zdjęciowa.
Dużo nad tym wyjazdem siedziałem, planowałem i szkoda byłoby to zapomnieć.
Na początku każdego godzinnego bloku jest kilka śpiewanych z zaangażowaniem utworów, a potem wychodzi tancerka, która na 4 metrach kwadratowych czyni cuda.
Klimat jest niesamowity, wspaniała muzyka i taniec, widzowie po ciekawszych fragmentach krzyczą "Ole.... "
Są tam właściwie sami miejscowi (których pewnie trudno zadziwić, bo niejedno widzieli), byliśmy chyba jedynymi cudzoziemcami.
Zdjęcia mam niestety ze smartfona. Ich robienie nie jest źle widziane .
Chyba wszyscy to robili (może z wyjątkiem pierwszego rzędu, żeby nie rozpraszać wykonawców), niektórzy nagrywali filmy.
Buber napisał(a):Lidia K napisał(a):Zawsze myślałam, że my rzucamy się na poznanie nowego skrawka na ziemi ale Ty to dopiero dałeś przykład jak się należy przygotować do zwiedzania i ile można w tak krótkim czasie zobaczyć. ...