Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

2015 WAKACYJNY TORT- ROVINJ I MURTER+2 WISIENKI

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 24.08.2015 14:09

Trochę mnie tu nie było :oops: :oops: :oops: .
Zaległości mam mnóstwo, dlatego teraz czytam, czytam i jeszcze raz czytam Wasze relacje i posty i nadziwić się nie mogę, że tak Was Ludziska pcha w różne strony świata i nie straszni są Wam uchodźcy , albańskie "kamienie" , mur budowany na granicy serbsko-węgierskiej itp itd :wink: .

Do wyjazdu zostało 8 dni a mnie jak zwykle już od 2 tygodni męczy amok przedwyjazdowy.
Czy też tak macie ? Tzn. co jakiś czas oblatuje mnie strach czy wszystko przed wyjazdem załatwiłam , sprawdziłam , kupiłam itp. Im bliżej wyjazdu amok coraz częściej daje o sobie znać . Zamiast się cieszyć to ja się MARTWIĘ :!: :roll: . Do wyjazdu przygotowuję się jakby to miała być pustynia bez sklepów lub dżungla amazońska . I tak ostatnio staram się hamować . Po co mi 3 żele pod prysznic :?: :?: :?: :?: W Chorwacji nie ma sklepów :?: :?: :?: Są - no to wezmę 1 żelek .A zamiast tych 2 pozostałych wezmę jakieś inne żelki :devil:
Jak co roku organizacja wycieczki spoczywa na mojej głowie - stąd ten amok . Mój Misiek tylko albo aż jedzie i chwała mu za to.

Prognozy na 2.09 nie nastrajają mnie optymistycznie może trzeba będzie zrezygnować z Grossglocknera i Tre Cime :cry: :cry:
edajta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edajta » 07.09.2015 11:55

dołączm do relacji i czekam na opis
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 21.09.2015 12:42

Witajcie ponownie po wakacjach :D :D :D
Powinnam zmienić tytuł tego postu na:

2015 WAKACYJNY TORT - CZYLI JAK PO ZJEDZENIU 2 PRZEJRZAŁYCH WISIENEK I 1 WARSTWY WYLĄDOWAŁAM NA KARAIBACH :mrgreen:

Ktoś ma ochotę poczytać moje wypociny i pooglądać zdjęcia ?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 21.09.2015 12:59

Dawaj!
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 21.09.2015 13:09

travel napisał(a):
2015 WAKACYJNY TORT - CZYLI JAK PO ZJEDZENIU 2 PRZEJRZAŁYCH WISIENEK I 1 WARSTWY WYLĄDOWAŁAM NA KARAIBACH :mrgreen:

Ktoś ma ochotę poczytać moje wypociny i pooglądać zdjęcia ?

Nie zadawaj zbędnych pytań tylko pisz :!: :smo:
Marko66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marko66 » 21.09.2015 14:05

Pisz i wrzucaj zdjęcia. Chętnie powrócę na Istrię, chociaż wolę tereny pozamiejskie, a zwiedzanie (czyli oglądanie starych kamieni :oczko_usmiech: ) istnieje dla mnie tylko w przypadku braku Słońca na niebie. Jeszcze chętniej wrócę na Murter i zapewniam, wbrew wcześniejszej opinii, jest tam sporo spokojnych miejsc oczywiście nie na miejskich plażach. Slanica może jest i piękna, ale poza sezonem. W sezonie straszny tłok i mętna woda - ja takie miejsca omijam z daleka. Poza tym piasek w wersji "cro" na plaży Slanica to nie dla mnie. A fajne miejsca do nurkowania są w okolicach Jezery i tam też jest polska baza nurkowa z Krakowa - chyba to miałaś na myśli ? Sam tylko snoorkuję i ewentualnie zanurzam się na 2-3m więc mogę tylko dodać, że woda jest tam niesamowicie przeźroczysta i podobno przy dobrym nasłonecznieniu można zobaczyć dno na głębokości kilkudziesięciu metrów.
Jeśli chodzi o most w Tisno, to w w czasie pobytu na Murterze w 2013 roku, ani razu nie staliśmy (ani my ani znajomi) w korkach. Trzeba tylko było brać pod uwagę godziny, w których most był podnoszony.
Jak jest teraz - nie wiem :?:
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 22.09.2015 13:07

FUX napisał(a):Dawaj!

mysza73 napisał(a): Nie zadawaj zbędnych pytań tylko pisz :!: :smo:

Marko66 napisał(a):Pisz i wrzucaj zdjęcia.

FUX, Mysza ,Marko - dzięki za konkretny doping - na Was zawsze można liczyć :mrgreen:

Wrzucam kilka zdjęć na zachętę:
P1090402.JPG

P1090631.JPG

P1090660.JPG

P1090911.JPG

P1090930.JPG

P1100044.JPG

P1100364.JPG

P1100606.JPG

P1100531.JPG

Pozdrawiam
CDN :papa: :papa: :papa:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 22.09.2015 13:11

travel napisał(a):
FUX, Mysza ,Marko - dzięki za konkretny doping - na Was zawsze można liczyć :mrgreen:

Wrzucam kilka zdjęć na zachętę:

To pierwsze bardzo mnie zachęciło :mrgreen: .
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.09.2015 13:42

To gdzie te Karaiby?
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 22.09.2015 14:28

FUX napisał(a):To gdzie te Karaiby?

No a to to co :?: :mrgreen:
Capri :?: :smo:

Obrazek
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.09.2015 16:07

Widać, że na Capri nie byłaś.
:smo:
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 22.09.2015 20:50

mysza73 napisał(a):
FUX napisał(a):To gdzie te Karaiby?

No a to to co :?: :mrgreen:
Capri :?: :smo:

Obrazek

No dla mnie to są karaiby, na pierwszym planie brakuje tylko palm -akurat wycięli przed moim przyjazdem i posadzili pinie :smo:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.09.2015 21:29

Dawaj namiar na tę plażę. W googlu map. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2015 21:50

Zarąbiste :D

Gdzie ta plaża DOKŁADNIE jest ?

Obrazek
edajta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edajta » 22.09.2015 22:02

Piękne zdjecia, czekam na wiecej
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

2015 WAKACYJNY TORT- ROVINJ I MURTER+2 WISIENKI - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies