21monika napisał(a):KRAKÓW
Wyjazd był całkowicie zaplanowany przez Karolinę, aby spróbować, przekonać się do Krakowa
Super pomysł.
W drugą stronę to nie zadziała w życiu.
Lednice napisał(a):Kazimierz kiedyś to była strasznie syfiata dzielnica, teraz jest na topie
Kraków zawsze był fajny
Bea.ta napisał(a):Lednice napisał(a):Kazimierz kiedyś to była strasznie syfiata dzielnica, teraz jest na topie
Jak to syfiata???? Tam się czas zatrzymałLednice napisał(a):Kraków zawsze był fajny
Z tym się zgadzam
Monika świetne zdjęcia, zwłaszcza te kulinarne
21monika napisał(a):Beato jak zaznaczałam tym razem cały wyjazd jest koncepcją mojej córki i zdjęcia są również jej autorstwa.
Na wiosnę w wątku o aparatach doradzałaś mi w wyborze aparatu a moja córa zaproponowała mi w "darowiźnie " swój, w zamian za za sponsorowanie pełnej klatki.
I masz właśnie efekt pracy adepta fotografii kulinarnej.
Karolina dziękuje za wyrazy uznanie
anakin napisał(a):21monika napisał(a):Dlaczego
Nie ten level.
Bea.ta napisał(a):21monika napisał(a):Beato jak zaznaczałam tym razem cały wyjazd jest koncepcją mojej córki i zdjęcia są również jej autorstwa.
Na wiosnę w wątku o aparatach doradzałaś mi w wyborze aparatu a moja córa zaproponowała mi w "darowiźnie " swój, w zamian za za sponsorowanie pełnej klatki.
I masz właśnie efekt pracy adepta fotografii kulinarnej.
Karolina dziękuje za wyrazy uznanie
No to jeszcze raz gratuluję zdolności dziecka i dziecka
Zdjęcia naprawdę super, nie są to puste pstryki jakich wiele
widać i czuć emocje
21monika napisał(a):Oj tam oj tam po prostu nie znalazł się ktoś co by Ci pokazał Warszawę z innej strony.
21monika napisał(a):I co Ci jeszcze napiszę Krakusy umieją gotować
21monika napisał(a):A co z waszymi podpowiedziami, w którym kierunku w piątek ruszyć
21monika napisał(a):Wychodzimy i idziemy do kościoła nie byle jakiego wyspowiadać się z grzechu ŁAKOMSTWA I OBŻARSTWA
21monika napisał(a):Karola przesyła podziękowania za miłe słowo
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe