Droga planowaoł żech już kajś od marca, tak że miołech jom bardzi obcykano jak mój Hołowczyc
Jakby kogo to interesowało to tak wyglondała:
https://goo.gl/maps/CJxGpdwcvK92Dla jednych,możno trocha dziwno, dla mje standard
.
Czesko winieta kupili my se pryndzyj, tak co by zaroz na poczontku sztreki niy stować. Austriacko kupili my jak zawsze na OMV
Planowane było wyjechać z domu tak co by we Wiedniu być przed 14 co by na powroty ludzi ze roboty ni trefić. No ale skuli tego pontona, musieli my sie cołkiem przepakować i wyjechali my o dwanostyj, zamiast godzina pryndzyj. Do tego OMV droga była ok, trocha za Brnem sie zrobiło ciasno, ale jechało sie cołki czas, jak my wjechali do Wiednia to sie zrobiła masakra
- Wiedeń
- Wiedeń
Aha jak kiery by sie na jakieś super foty nastawioł, to niech se zaroz idzie do inkszyj relacji. Moje som robione kompaktem, żony
smarkfonem i te nojszpetniejsze moim solidem
Tak ze o jakości, kolorach mogecie zapomnieć. O jakimś równym horyzoncie już ani niy godom
No i tak my se jechali że droga od miejsca kaj sie zaczyno A23 do początku A2 zajęła nom yno 1,5 godziny. Niech Ponbuczek błogosławi klima, bez niyj we tym chycu by my tam chyba do gowy dostali..
- A2 już pusta
Potym już lecało ze gorki, we Ilz my na B66 zjechali i jak ostatnio nią my w kierunku Mureck pojechali. Przed Mureck mioł żech zaplanowane tankowanie, we POI była stacja, toch se jom cyknoł co by mie tam navi zakludziła. Było to w tym miejscu
https://goo.gl/maps/aFgg6Bp6frk . Tanksztela wyglondała tak, jak bych do jakigoś bambra na plac zajechoł, dwa małe dystrybutory i konsek wiaty. U nas bych ze takiyj tankszteli nic do auta niy wloł
Stanoł żech, prziszoł chłop spytoł skond i kaj jadymy (widac wiela Poloków mu na plac niy zaglondo), zatankowoł do pełna i życzył udanego urlopu. Bynzyna była widać dobro, bo auto do dzisio jeździ
. Zaroz po tym my przejechali most na Murze i my byli we Słowynii. Tam jak co roku planowo pauza we Pizzeii Pri Mici przed Ptuj. Jak kto lubi pizza i tam bez dzyń jedzie to moga ze czystym sumieniem polecić. Jest tyż mały szpilplac, tak że jak kiery ze bajtlami jedzie to tyż mają kaj polotać. Mój bajtel już za mały ni ma, a jak widać na fotach tyż się troch polotoł i pobawił
- Pri Mici = Pizza
- Pri Mici - Parking
- Pri Mici - szpilplac