Re: 2015 - Kolejna Brač, nie wiem czy jest sens się za to br
napisał(a) dids76 » 27.05.2016 08:53
Dzisio trocha luzu we robocie to cosik naszkryfia
Jak my pośniodali, (po chlyb żech do Sumartina na Szymonowym kole jechoł, więc szacun do tych co po Braču na kołach śmigają
) myślimy kaj by tu jechać? Za daleko nom sie nie chce, no to jadymy do..
Povlji
Auto my zostawili w "centrum"
Połazili my trocha po miasteczku i pocykali trocha fotek.
Nawet udało mi sie chycić we aparat dwa yjzle co po Povlji łaziły
Tyż tu je piyknie, cisza i spokój czyli to czego na feryjach szukomy
Jedynie co, nie wiym czy dziennie, ale my już drugi roz na nich trefili, przypływo sam "Fisch Picknik". Na szczyńście łodka ni ma wielko i larma wiela ni robią. W tym roku jak my przijechali to oni sie już kludzili
Poszli my na drugo strona zatoczki co by se jakie kugle kupić i oroz nom sie pokozoł taki widok
Smutno nom sie zrobiło, bo jak my sam byli dwa lata tymu to "arka" dumnie stoła przi brzegu
Podobno właściciele ni mają za bardo piniyndzy co by arka dźwignyć, a co dopiyro wyremontować. Możno sie jaki sponsor znejdzie bo rychtyk jyj szkoda
Ja my już pomaszkiecili i połazili to by teraz trza było se kaj rzić zamoczyć, na a jak my som we Povlji to byby grzych jak by my ni pojechali do:
Do zatoki "Ticja Luka". Jako że to był dopiero początek sezonu, to ludzi za wiela niy było. Woda fajno, ciepło i czysto. Kieby tak daleko od naszych apartmanów ny było po czyńścij by my sam przijeżdżali.
I tak na nicnierobieniu zlecioł nom dziyń do samego popołednia