Powtórzę się, przepiękne zdjęcia... Vrboska bądź jej bliskie okolice chyba coraz bardziej prawdopodobne jako cel przyszłorocznego wyjazdu .
Za namiar dzięki śliczne. Co prawda stronka coś nie działa, ale może to jakieś przejściowe kłopoty.
Interseal napisał(a):trevia napisał(a):Próba sił
Trafił Czech na Czecha?
bluesman napisał(a):Alee nuuda tylko Hvar i Vrboska, Stari Grad i Hvar aże oobrzydzenie bierze ...............
bluesman napisał(a):Bluzeczkę też zauważyłem nie myślcie sobie w czerwcu koleżanka zginęłaby w lawendzie ................
razpol napisał(a):momentami lepiej niż w rzeczywistości
mariusz_77 napisał(a):achch piękne te Twoje zdjęcia z naszego ukochanego miejsca... Święta Niedziela wygląda chyba jeszcze piękniej niż w rzeczywistości... dzięki nim poczułem znowu klimat i atmosferę urlopu... dziękuję
Pozdrawiam
morgana napisał(a):Za namiar dzięki śliczne. Co prawda stronka coś nie działa, ale może to jakieś przejściowe kłopoty.
piotrf napisał(a):Niezmiennie pięknie
. . . i pachnie lawendą . . .
Pozdrawiam
Piotr
TomKinS napisał(a):Trevia, Twój wpis na cro.pl zaczyna się w dniu naszego wyjazdu na 4 cro-wakacje. Tydzień na Riwierze Makarskiej i tydzień na Hvarze. Gdzie miejscem docelowym jest Jelsa,ale do cudownej Vrboskiej to tylko 30min. spacerkiem.
longtom napisał(a):Nie Ty jedna próbowałaś.
Niepojęte to jest.
Interseal napisał(a):Takie degustacje do fajna rzecz!
Pojechaliśmy z kumplem do Jelsy tylko po drobne zakupy i znaczki do pocztówek... a wróciłem ululany na wesoło, dzierżąc w garściach i pod pachami po butelce z każdego produktu, który kosztowałem. ...no poza ekstraktem z rozmarynu.
Z taką ilością "mediciny" przy łóżku, Babcia chyba na zdrowie nie narzeka...
Pozdrawiam.
longtom napisał(a):trevia napisał(a):-był w Konzumie w Vrbosce.
Takie małe słoiczki po kilkanaście kun
Dr Bata czy jakoś tak
Interseal napisał(a):Takie degustacje do fajna rzecz!
Pojechaliśmy z kumplem do Jelsy tylko po drobne zakupy i znaczki do pocztówek... a wróciłem ululany na wesoło, dzierżąc w garściach i pod pachami po butelce z każdego produktu, który kosztowałem. ...no poza ekstraktem z rozmarynu.
bluesman napisał(a):Niestety mieliśmy to samo i nic nie było tknięte po drodze z zakupów tylko ... sama degustacja w kilku miejscach
Interseal napisał(a):Z taką ilością "mediciny" przy łóżku, Babcia chyba na zdrowie nie narzeka...
fan napisał(a):Zdjęcia zachęcają niesamowicie ,aby wybrać się w te rejony...
TomKinS napisał(a):A to mój komentarz: w tym łóżku, przy takiej szafce, i przy wsparciu Matki Boskiej, sny moje będą błogosławione