trevia napisał(a):Iwcia77 napisał(a):
My byliśmy na Peljeszacu dokładnie w tej chwili... Ech, wspomnienia wracają...
Było trochę niepokojuMARIOW napisał(a):Witam, Relacja-Rewelacja...
Super miejsce. Czy możesz podać jakiś namiar na tą cudną kwaterę? Planujemy tam jechać w sierpniu więc szkoda by było jechać bez rezerwacji wiedząc że jest takie cudo przy plaży i to w dodatku na wyspie na którą wybieramy się po raz czwarty, ale jakoś zawsze lądowaliśmy w Dalmacji... Tym razem decyzja podjęta i tak czy siak jedziemy...
Cześć Lokalizacja jest świetna Namiary wyślę w pw.loverosa napisał(a):Jestem pod wielkim wrażeniem wszystkich Twoich relacji,zdjęcia bajeczne...jakim aparatem uwieczniasz te cudne klimaty?
Dziękuję Nikon d90+kilka obiektywów
loverosa napisał(a):Ładnie kosztuje ten sprzęcik,ale warto wydać tyle,aby osiągnąć takie zdjęcia
MARIOW napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Powiedz mi proszę bo zauważyłem że ten apartament jest przy samej drodze. Czy to jest jakaś często uczęszczana droga??? Nie chciał bym aby podczas wypoczynku kursowały non-stop jakieś auta. Jak masz jakiś może jeszcze namiar na jakieś fajne kwatery to możesz mi wysłać na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jeśli to nie problem...
Vjetar napisał(a):Szkoda, że nie widać ostatnich zdjęć (tylko same krzyżyki). :/
trevia napisał(a):Vjetar napisał(a):Szkoda, że nie widać ostatnich zdjęć (tylko same krzyżyki). :/
Pięknie... wygląda na to, że google zmieniło lokalizację zdjęć na serwerze.... nadal są w albumie, ale adres url jest inny
Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę... czeka mnie mnóstwo pracy, żeby wszystko przywrócić
Powrót do Nasze relacje z podróży