maslinka napisał(a):
Cudne nocne foty Dubrovnika
Pełna zgoda
Wspaniały spacer . . .
Pozdrawiam
Piotr
maslinka napisał(a):trevia napisał(a):W końcu na Mljecie ich nie będzie
Ale za to na Mljecie... ciii... może nie uprzedzajmy
andeo napisał(a):Przepięknie pokazałaś "króla" wieczorową porą...
Ja kocham Czarnogórę ,ale jakoś do Herceg mnie nie ciągnie ...
piamir napisał(a):Byliśmy w Dubrowniku 6 razy. Ostatnie 4 wizyty w tym mieście rozpoczynaliśmy po zmierzchu. Wtedy dopiero można w pełni odczuć pełny klimat Dubrownika, całą magię. chciałbym jeszcze zobaczyć Dubrownik o świcie, zupełnie pusty. I chyba po to muszę tam pojechać jeszcze raz.
piotrf napisał(a):Wspaniały spacer . . .
madzia828 napisał(a):Trevia Dubrownik nocą przepiękny aż chce się tam być, może w przyszłym roku w końcu tam zawitamy
maslinka napisał(a):trevia napisał(a):W końcu na Mljecie ich nie będzie
Ale za to na Mljecie... ciii... może nie uprzedzajmy
andeo napisał(a):Przepięknie pokazałaś "króla" wieczorową porą...
Ja kocham Czarnogórę ,ale jakoś do Herceg mnie nie ciągnie ...
piamir napisał(a):Byliśmy w Dubrowniku 6 razy. Ostatnie 4 wizyty w tym mieście rozpoczynaliśmy po zmierzchu. Wtedy dopiero można w pełni odczuć pełny klimat Dubrownika, całą magię. chciałbym jeszcze zobaczyć Dubrownik o świcie, zupełnie pusty. I chyba po to muszę tam pojechać jeszcze raz.
termondar napisał(a):Pięknie, Dubrownik ma swój klimat
piotrf napisał(a):Wspaniały spacer . . .
madzia828 napisał(a):Trevia Dubrownik nocą przepiękny aż chce się tam być, może w przyszłym roku w końcu tam zawitamy
emi13214 napisał(a):Bardzo mile wspominam tegoroczne wakacje i wieczorne spędzanie czasu w trpanjskich knajpkach:)
emi13214 napisał(a):O a w tych piwnicach winnych nie byłam !!!! Gdzie to dokładnie?
Będzie pretekst, żeby wrócić!!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży