Czesiek63 napisał(a):Witam po pierwsze to mój Hvar , po drugie to moja VRBOSKA - jest boska po trzecie cudne zdjęcia PIĘKNIE ps . ciekawi mnie w którym miejscu jest ten apartament i ile kosztuje ?????? chętnie skorzystam z namiarów pozdrawiam
Arlena88 napisał(a):
Ale cudne kolory!
A tak w ogóle to fajna relacja okraszona świetnymi fotami .
mala napisał(a):Chyba nas tu "takich" więcej będzie : bo ja też napisze moja Vrboska ....zawsze!!!
pozdr wszystkich jej wielbicieli
Czesiek63 napisał(a):Witam po pierwsze to mój Hvar , po drugie to moja VRBOSKA - jest boska po trzecie cudne zdjęcia PIĘKNIE ps . ciekawi mnie w którym miejscu jest ten apartament i ile kosztuje ?????? chętnie skorzystam z namiarów pozdrawiam
Makar..... napisał(a):Helo, ja też chcę namiar
morgana napisał(a):trevia, kochana, ja jeszcze raz po prośbie o namiary... Durna robiłam format kompa i zgubiłam no .
Mail wisi w profilu, jak co .
A boska Vrboska coraz bardziej mi się widzi i jeśli nie wrócę na Brać, to raczej nie inaczej będą to te własnie okolice .
marze_na napisał(a):Eh, google street view to genialny wynalazek. Dojechać do domku łatwiutko. Przez mostek i do góry, kilkadziesiąt metrów i jest
Pani wynajmująca nazywa się Đana Keršić.
morgana napisał(a):
A boska Vrboska coraz bardziej mi się widzi i jeśli nie wrócę na Brać, to raczej nie inaczej będą to te własnie okolice .
madzia828 napisał(a): nie ma to jak poogladac słoneczną Chorwację, gdy za oknem zima...
Czesiek63 napisał(a):Vrboska porównywana jest do Wenecji / Mini / uroda i klimatem ja miałem ta przyjemność spędzać tam wakacje dwu krotnie i tych nocnych spacerów również posmakować pozdrawiam miłośników Hvaru i Vrboskiej
Powrót do Nasze relacje z podróży