http://v2.lscache7.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/37321843.jpg
Tak wygląda ta tablica - znalazłem na Google Earth.
Pozdrawiam
armar napisał(a):ja byłem tram w 2009 roku , jest moja relacja na forum z tamtych wakacji ( pod tytułem Wakacje 2009 Bośnia , Czarnogóra , Żuljana , Rogoźnica )
Raul73 napisał(a):Chciałbym jeszcze usłyszeć od was radę, którędy lepiej przejechać z Vukovaru do Srebrenicy (z noclegiem): przez Bośnię (trasa przez Tuzlę) czy przez Serbię? Gdzie wyjdzie taniej nocleg i którędy szybciej?
Zeluu napisał(a):Crayfish czy mógłbyś polecić, jako znawca Czarnogóry, jakieś ciekawe miasteczko ze średnio obleganą i zaśmieconą plażą ?
Krzychooo napisał(a):Przeczytałem dopiero teraz. Za to od deski do deski. Gratuluję świetnej wyprawy i równie dobrej relacji. Być może parę pomysłów wykorzystam. Sarajewo, Durmitor... Pięknie.
Crayfish napisał(a):Franz napisał(a):Crayfish napisał(a):SĘPY .... im wyżej ... tym drożej ...
całe szczęście że mamy własne zapasy .... a pogoda wymusza picie ....
O ile mnie pamięć nie myli, to ja się tam szwendałem już prawie pod wieczór, a i tak gorąco było. Natomiast nikogo z napojami nie widziałem.
Sprzedały już wszystko i poszły sobie ...
A co do temperatury - zastanawiałem się, czy Boka ma może jakieś inne właściwości ?
Akurat jak ją odwiedzaliśmy było najgoręcej podczas 3-tyg. wyjazdu. Przypadek ... ?
czekor68 napisał(a):Crayfish napisał(a):Jezioro Szkoderskie
Dojazd do punktu G dostarcza wielkiej frajdy, zwłaszcza że położony jest na przełęczy.
Jak to na przełęczy bywa, szybko zmieniamy widok, jednak droga dla niektórych
może wydawać się nieco niebezpieczna.
Tak było z moją towarzyszką, która nie pozwoliła mi niestety zatrzymać się w okolicach przełęczy aby zrobić fotkę.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe