maslinka napisał(a):Wyjazdy wrześniowe mają dużo zalet...
Oczywista oczywistość
Pod warunkiem, że jest pogoda....
Crayfish napisał(a):Plaża nieco inna niż Divna.
Pokazałeś "miejską" plażę w Dubie... na "pozamiejskie" też zaglądnęliście?
kulka53 napisał(a):Pokazałeś "miejską" plażę w Dubie... na "pozamiejskie" też zaglądnęliście?
MWN napisał(a):Ale dużo ludzi! W czerwcu byliśmy sami!
Crayfish napisał(a):Chyba masz na myśli plażę po przeciwnej stronie zabudowań w Dubie.
Próbowałem tam dotrzeć od strony wybrzeża, od mini-portu,
ale chyba to był błąd
kulka53 napisał(a):maslinka napisał(a):Wyjazdy wrześniowe mają dużo zalet...
Oczywista oczywistość
Pod warunkiem, że jest pogoda....
kulka53 napisał(a):Tak, w kierunku końca półwyspu, po drugiej stronie Duby. Są tam 2 spore plaże, pierwsza taka sobie, druga REWELACYJNA
Jak dla mnie, to jedna z najlepszych plaż Chorwacji
mariusz-w napisał(a):Chyba wrześniowa najpewniejsza, a i najbardziej znośna także z uwagi na temperatury.
A widok plaż, oraz ceny ... to wszystko mówi samo za siebie, że we wrześniu warto !
mariusz-w napisał(a):Jeszcze "niepogoda" we wrześniu się nam nie trafiła ... i mam na myśli tutaj tylko chorwackie pobyty !
crayfish napisał(a):Może ktoś wklei jakąś fotkę z tych plaż, chętnie zobaczę.
piotrf napisał(a):Wrzesień jest najlepszy , chociaż w tym roku nas nie rozpieszczał ani temperaturami wody i powietrza , ani słońcem
Wszystko jednak ma swoje wytłumaczenie - my trafiliśmy na paskudny front burzowy , który zgubiliśmy dopiero u bratanków . . .
Crayfish napisał(a):no i te tłumy ...
Crayfish napisał(a):(spanko to chyba gdzieś bardzo niedaleko ?)
kulka53 napisał(a):.... drugą pomiędzy Gornją a Donją Vrucicą i tam było super
kulka53 napisał(a):Mieliście więcej szczęścia
Trafialiśmy na zmienną aurę, nigdy nie byliśmy pewni jaki będzie kolejny dzień... Były upały ale była i bura i burze i ulewy.... Ale też byliśmy jednak w drugich połowach wrześni.
No i temperatura wody już nie taka , choć z pewnością wyższa niż w pierwszych połowach czerwców
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe