Franz napisał(a):Crayfish napisał(a):Ruszamy dalej. Wkrótce naszym oczom ukazuje się Dubrovnik.
Wspaniałe! ....
Wspaniałe ... piękny widok !
Mnie nawet liniowce nie przeszkadzają.
Pozdrawiam.
Crayfish napisał(a):Po wjechaniu na półwysep krajobrazy oczarowują mnie.
Crayfish napisał(a):Pierwszy raz spotykamy się z problemem braku właściciela.
Crayfish napisał(a):W nawigacji wbita plaża przy kampingu Vrila.
maslinka napisał(a):Hurrra, jesteśmy na Peljescu!
Zakotwiczyliście koło naszej bazy z ubiegłego roku (czyli campingu Vrila). Trpanj - bardzo dobry wybór Chociaż muszę przyznać, że i Żuljana we wrześniu prezentuje się ładnie. W lipcu było tam dosyć tłoczno.
Czekam na dalsze wrażenia
kulka53 napisał(a):Crayfish napisał(a):Pierwszy raz spotykamy się z problemem braku właściciela.
Myśmy się z tym problemem spotykali za każdym razem będąc w Chorwacji...
Franz napisał(a):Ja zwykle znajduję kawalek miejsca dla siebie bez właściciela w pobliżu.
kulka53 napisał(a):Franz napisał(a):Ja zwykle znajduję kawalek miejsca dla siebie bez właściciela w pobliżu.
Co prawda takie próby nierzadko już nam się zdarzały, ale jeżeli jeszcze się wybierzemy na wakacje, w których Chorwacja będzie stanowić jakiś element docelowy (co nie jest wykluczone - kryzys ), dobrze będziemy wiedzieli jak się umiejscawiać .
Crayfish napisał(a):Tu nie ma śmieci na plaży, petów, ogryzków i pestek z owoców. No może jedna czy dwie.
Różnica jest bardzo duża. Dotyczy to oczywiście również ilości ludzi na plaży. Tłumów - NIET !
Franz napisał(a):Crayfish napisał(a):Tu nie ma śmieci na plaży, petów, ogryzków i pestek z owoców. No może jedna czy dwie.
Różnica jest bardzo duża. Dotyczy to oczywiście również ilości ludzi na plaży. Tłumów - NIET !
Skoro nie ma ludzi, to nic dziwnego, że i śmieci brak.
maslinka napisał(a):Miejsca, które pokazujesz, darzę dużym sentymentem, zwłaszcza Divną
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe