Buber napisał(a):Przed nami jeszcze ostatni punkt wycieczki "Tunel millitare" .
(...)
Jakaś atrakcja jednak to jest. Tym bardziej, że w czymś takim byłem pierwszy raz. Żałuję tylko, że na miejscu nie ma żadnej informacji - co, jak, gdzie itp., ale systematycznie będę przeszukiwać sieć .
Buber napisał(a):Janusz są plany na ten termin, ale skoro atrakcje będą..., to trzeba je zmienić .
Buber napisał(a):Gdzieś na wikipediach, czy w innych leksykonach przeczytałem, że tunele ...
Dangol napisał(a):... podałam linka do stronki z forum o obiektach militarmych Visu i w innych miejscach byłej Jugosławii. Ponieważ historia naszego i twojego bunkra jest podobna, to możesz sobie tam wyszukać jakieś informacje. ...
Tymona napisał(a):Co do awatarku -
Buber napisał(a):Mam nadzieję, ze piszesz o swoim avatarze (3D).
Jeżeli tak - bardzo się cieszę .
Trochę się obawiałem, że się zdenerwujesz za "przytulanie", ale to spojrzenie ... - Twoja córa ma identyczne - nie mogłem się powstrzymać .
Janusz Bajcer napisał(a):Buber napisał(a):P.S. Za to Ty Tymonko masz taki śliczny avatar, że .... (przepraszam - muszę to wyznać) mam ochotę Cię przytulić .
Najbliższa okazja to XII Zlot Cromaniaków bo tam Tymony nie powinno zabraknąć.
Już można się zapisywać
SVIBANJ napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Buber napisał(a):P.S. Za to Ty Tymonko masz taki śliczny avatar, że .... (przepraszam - muszę to wyznać) mam ochotę Cię przytulić .
Najbliższa okazja to XII Zlot Cromaniaków bo tam Tymony nie powinno zabraknąć.
Już można się zapisywać
Ja się zapisuję ! Ja! Proszę mnie zapisać na dwa przytulenia do Tymony.
Nie wiem Janusz jak Ty z tego wybrniesz, bo Tymona jakby odmawia współpracy
Tymona napisał(a): ... nie jakby tylko zdecydowanie Poza tym właściwym temtem tej relacji jest Buberowe zwiedzanie Tucepi i Bola/u - i tego proponuję się trzymać
Tymona napisał(a): ... wyłania się człowiek mocno i pozytywnie rodzinnie zakręcony (mam to samo), z dużym dystansem do rzeczywistości ...
Tymona napisał(a): ... sytuacja wydała mi się... "teletubisiowa"
Tymona napisał(a):
(a moim ulubieńcem jest Twój synuś i jego podręczny bagaż )
Interseal napisał(a):Było tutaj tak przytulnie....
Interseal napisał(a): ... czy te siatki do suszenia fig, to od zawsze służyły do wyłapywania kamieni, bo jeżeli tak to jest to najdziwniejsze rozwiązanie jakie widziałem...
Powrót do Nasze relacje z podróży