Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

2007 - ceny apartamentów

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 07.05.2007 20:43

rg napisał(a):
Cosmo napisał(a): Znalazłem również tanie oraz bardzo tanie ale niestety beznadzieja: daleko od morza, widoki podobne do tych znad Soliny, że nie wspomnę już o warunkach sanitarnych. Na niektóre namiary miałem z forum np. w Rożańcu (Planik) albo na wyspie Wir - porażka!
Pozdrawiam

byłem na wyspie vir we wrześniu 2006. płot campingu to początek plaży,
widok na morze i wyspę daleko z przodu, kible bardzo czyste prysznice czyste,
dużo cienia, blisko knajpka, ciut dalej sklep i piekarnia,
no i niska cena - 70 kun (2os +n+s). na campie pojedyńcze osoby.
gdzie tu ta porażka ?

Ja byłem w 2004 roku i może coś się tam zmieniło na plus ale jak mozesz porównywać wrzesien do pełni sezonu. W sierpniu nie było można zaczepić się w miarę blisko morza, nie mówiąc już o widoku na nie. Plaże brudne, betonowe z wielkimi kammieniami przy wejściu. tak właśnie zapamiętałem Vir, z którego szybko uciekłem na Pag. A tam bez porównania niebo a ziemia. Pozdrawiam i proponuję odwiedzenie innych miejsc dla porównania.
Tomasz.M
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz.M » 07.05.2007 21:09

Vodice! Apartmani 4-osobowy, kuchnia+klima. 15m od plaży w lipcu 60 EURO.
jarekchoro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarekchoro » 21.06.2007 17:48

Pozdrawiamy z Cro. apartament 5 osób w tym jedno dziecko, dwa pokoje (3+2) kuchnia, łazienka klima, balkon. 2 piętro bez widoku morza, TV SAT DIGITAL, parking. Do sklepu , piekarni 50 metrów , tyle samo do morza. Mierjscowość Vodice, okolice hotelu PUNTA. Warunki i gospodarz super, Przy każdej okazji częstują Rakiją :) , grill do wykorzystania. I to wszystko za 50 Euro za dobę. Jesteśmy 4 dzień i jest ok!

Pozdrawiamy wszystkich CroManiacs :D

A do tego darmowy net lata w powietrzu :) "Connection Point" łączy internautów
ulsy1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulsy1 » 05.02.2008 11:41

Tomasz.M napisał(a):Vodice! Apartmani 4-osobowy, kuchnia+klima. 15m od plaży w lipcu 60 EURO.

Witam,
a moge prosic o namiary i kontakt w sprawie wakacji w Vodicach?
ulsy1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulsy1 » 05.02.2008 11:42

jarekchoro napisał(a):Pozdrawiamy z Cro. apartament 5 osób w tym jedno dziecko, dwa pokoje (3+2) kuchnia, łazienka klima, balkon. 2 piętro bez widoku morza, TV SAT DIGITAL, parking. Do sklepu , piekarni 50 metrów , tyle samo do morza. Mierjscowość Vodice, okolice hotelu PUNTA. Warunki i gospodarz super, Przy każdej okazji częstują Rakiją :) , grill do wykorzystania. I to wszystko za 50 Euro za dobę. Jesteśmy 4 dzień i jest ok!

Pozdrawiamy wszystkich CroManiacs :D

A do tego darmowy net lata w powietrzu :) "Connection Point" łączy internautów

Witam,
prosze o kontakt ja też chcialabym skorzystać z apartamentow i Twoich informacji
Bazyli
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazyli » 05.02.2008 20:42

Cześć i czołem wszystkim,gdyż to mój pierwszy post,jak zresztą widać :)

Nie będę lał wody,bo wiadomo,że nikt nie lubi czytac długich postów :)

Otóz wybieram się z moją Pięknością do Bułgarii samochodem.Nie mamy jeszcze dokladnie obranego miejsca,ale z pewnością będziemy mobilni,więc w jednym miejscu posiedzimy góra 3-4 dni.
Nie zależy nam na pięknym widoku,romantycznym balkonie czy odległości do morza 15 cm. Zależy nam jako młodym ludziom na cenach.Począwszy od kwater i oleju napędowym,kończąc na art. spożywczo-monopolowych.Co do pokoju,marzy się nam tylko łazienka w pokoju,reszta nie ma znaczenia,byle byłoby łózko i dach.Widzę,że prezentujecie tutaj bardzo rózne ceny,od chorobliwie wysokich,po aż niskie jak diabli.Jak prezentuje się więc standard,który sobie upatrzyłem ? Będzie nas dwoje.
Co do art. spozywczych,to jak prezentują się przeliczając na nasze ceny w sklepach ? dużo drożej ?

dzięki i pozdrawiam,sorki,że nie dotrzymałem słowa odnośnie tego lania wody :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.02.2008 22:20

Bazyli napisał(a):Cześć i czołem wszystkim,gdyż to mój pierwszy post,jak zresztą widać :)

Nie będę lał wody,bo wiadomo,że nikt nie lubi czytac długich postów :)

Otóz wybieram się z moją Pięknością do Bułgarii samochodem.Nie mamy jeszcze dokladnie obranego miejsca,ale z pewnością będziemy mobilni,więc w jednym miejscu posiedzimy góra 3-4 dni.
Nie zależy nam na pięknym widoku,romantycznym balkonie czy odległości do morza 15 cm. Zależy nam jako młodym ludziom na cenach.Począwszy od kwater i oleju napędowym,kończąc na art. spożywczo-monopolowych.Co do pokoju,marzy się nam tylko łazienka w pokoju,reszta nie ma znaczenia,byle byłoby łózko i dach.Widzę,że prezentujecie tutaj bardzo rózne ceny,od chorobliwie wysokich,po aż niskie jak diabli.Jak prezentuje się więc standard,który sobie upatrzyłem ? Będzie nas dwoje.
Co do art. spozywczych,to jak prezentują się przeliczając na nasze ceny w sklepach ? dużo drożej ?

dzięki i pozdrawiam,sorki,że nie dotrzymałem słowa odnośnie tego lania wody :roll:

Ej Bazyli - coś ci się fora pomyliły , to forum jest o Chorwacji , a Ty chcesz ze swoja Pięknością jechać do Bułgarii.

Więc służę adresem :papa:
wlodek61
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wlodek61 » 06.02.2008 16:30

Odwiedź forum" BULGARICUS". Takie same forum tylko na temat Bułgarii.Polecam.
Bazyli
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazyli » 10.02.2008 15:33

haha sorki,moja pomyłka.Miałem na myśli Chorwacji,z Bułgarii zrezygnowałem.Pytanie jest nadal aktualne,chodzi mi o CHORWACJĘ .Wybaczcie głupi błąd :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.02.2008 17:15

Wynajmowanie kwatery na 3-4 dni to niestety będzie drożej.
Ceny artykułów w przeliczeniu droższe niż u nas, a ostatnio były znaczące podwyżki cen.
Owoce z drzew i owoce morza też do tanich nie należą.
Więcej znajdziesz na forum w różnych tematach.
:la: :papa:
nike1972
Plażowicz
fajny i niedrogi nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) nike1972 » 19.02.2008 23:57

:D
Witam wszystkich, bardzo proszę, bo moze ma ktos namiary na fajne noclegi (ale nie bardzo drogie) w chorwacji. Jedziemy (ja z mężem i 3 dzieci) tam pierwszy raz, nie mamy pojęcia gdzie się wybrać, słyszałam, aby jechać do Orebic lub Rogoznicy. Wyjazd planujemy w ok. 5 lipca, samochodem. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi na co zwracać uwagę, gdzie czego szukać, będziemy bardzo wdzięczni, pozdrawiam. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: fajny i niedrogi nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.02.2008 00:35

nike1972 napisał(a)::D
Witam wszystkich, bardzo proszę, bo moze ma ktos namiary na fajne noclegi (ale nie bardzo drogie) w chorwacji. Jedziemy (ja z mężem i 3 dzieci) tam pierwszy raz, nie mamy pojęcia gdzie się wybrać, słyszałam, aby jechać do Orebic lub Rogoznicy. Wyjazd planujemy w ok. 5 lipca, samochodem. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi na co zwracać uwagę, gdzie czego szukać, będziemy bardzo wdzięczni, pozdrawiam. :)

Obie miejscowości na pierwszy raz dobre :lol:
Rogožnice są dwie - jedna bliżej, druga trochę dalej, a Orebič jest jeszcze dalej.
Namiarów na kwatery nie mam, bo preferowałem pobyt w Chorwacji na kempingach.

Tu masz info o Rogožnicy trochę bliżej

Tu masz info o Rogožnicy trochę dalej

A tu masz info o Orebič na Pelješacu
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

2007 - ceny apartamentów - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone