Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

2007 - ceny apartamentów

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2007 22:50

Nigdy nie spałem w apartamentach, ale przeglądając zasoby internetu, wydaje mi sie że ceny apartamentów na Istrii są trochę droższe, ale nie są to jakieś znaczące różnice. Masz jeszcze jeden pomocny link do Istrii
http://www.istra.com/private/skupni/def ... p?lang=cro
oraz pojedź na Wyspę Skarbów :wink: :lol:
forum/viewtopic.php?t=4615&postdays=0&postorder=asc&start=1020
bacha84
Globtroter
viech mozesz podac namiary na ta kwatere w breli

Nieprzeczytany postnapisał(a) bacha84 » 20.03.2007 12:38

moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bacha84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bacha84 » 20.03.2007 12:42

viech mozesz podac namiary na ta kwatere w breli, moj adtes adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 05.04.2007 12:47

Witam
druga połowa lipca Seget Vranjica koło Trogiru. Cały dom ok 260 m,
w nim 5 apartamentów w każdym łazienka, aneks kuchenny, taras,
4 apart. z widokiem na morze, 200 m od plaży, klimy brak.
Cena 165 euro/noc (ekipa 18 osób) + 1 euro/osoba - opłata klimatyczna.
Pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 05.04.2007 13:02

Cosmo napisał(a):Witam
Pozdrawiam

To za darmo :) Ciekawe, czy "ekipa" chałpy nie rozniosła ;)
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 05.04.2007 13:41

Plumek napisał(a):
Pozdrawiam

Poinformuję po powrocie ponieważ to jest wyjazd w tym roku 8)
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 05.04.2007 13:58

W porównaniu do cen campingu, na którym ostatnio byłem to rzeczywiście tanio. Na campie Śtrasko Novalija (Pag) za 3 osoby
+ samochód + namiot + prąd (na spółkę ze znajomymi) płaciłem 29 euro/doba. Przejeżdżając zatrzymywałem się na innych campingach i ceny były jeszcze wyższe. Znalazłem również tanie oraz bardzo tanie ale niestety beznadzieja: daleko od morza, widoki podobne do tych znad Soliny, że nie wspomnę już o warunkach sanitarnych. Na niektóre namiary miałem z forum np. w Rożańcu (Planik) albo na wyspie Wir - porażka!
Pozdrawiam
mad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mad » 06.04.2007 11:38

Witam
http://www.interhome.pl sprobjcie tutaj. Siedze studiujac ceny apartamentow itp. i z tego co widze zawsze prawie wychodzi wiecej lub tyle samo co za pomoca tego portalu powyzej. Dziwne!!! Czyzby szkoda faktycznie bylo nerwow i czasu na szukanie miejsca czy poprostu w ich ofercie jest jakas sciema:O?? ( wiem o jednej malej niespodziance przy wprowadzeniu sie do apartamentu chca od 100 do 200 euro w zastaw ktore zwracaja przy wyprowadzce).
pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 06.04.2007 11:56

mad napisał(a):Witam
http://www.interhome.pl sprobjcie tutaj. Siedze studiujac ceny apartamentow itp. i z tego co widze zawsze prawie wychodzi wiecej lub tyle samo co za pomoca tego portalu powyzej. Dziwne!!! Czyzby szkoda faktycznie bylo nerwow i czasu na szukanie miejsca czy poprostu w ich ofercie jest jakas sciema:O?? ( wiem o jednej malej niespodziance przy wprowadzeniu sie do apartamentu chca od 100 do 200 euro w zastaw ktore zwracaja przy wyprowadzce).
pozdrawiam

Dlaczego ściema?
A skoro już wiesz o tej kaucji - to chyba żadna niespodzianka? ;)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 06.04.2007 11:57

Cosmo napisał(a):
Plumek napisał(a):
Pozdrawiam

Poinformuję po powrocie ponieważ to jest wyjazd w tym roku 8)

Strasznie mnie ciekawi, jak Wam się spodoba tamta okolica :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 16.04.2007 17:04

Viech napisał(a):Witam. Brela początek września, apartament 2 osoby, 100m do plaży- 24 eur

a moglbys podrzucic link do stronki z tym apartamentem,bylbym wdzieczny
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 16.04.2007 17:12

pozdrawiam

Kolego korzystam z interhome.pl od jakiegoś czasu i powiem Ci że faktycznie nie warto apartamentu na miejscu szukać... doliczają tylko 120 zł za rezerwację a ceny to nawet niższe niż na miejscu...
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 16.04.2007 18:07

Bahama napisał(a):
pozdrawiam

Kolego korzystam z interhome.pl od jakiegoś czasu i powiem Ci że faktycznie nie warto apartamentu na miejscu szukać... doliczają tylko 120 zł za rezerwację a ceny to nawet niższe niż na miejscu...

bylem w cro trzy razy,trzy razy w ciemno i zawsze bylem zadowolony,niestety chorwaci buduja bardzo szybko autostrady i jest tam coraz ciasniej.............szukam informacji o apartamentach od ludzi ,ktorzy juz byli w danym miejscu pozdro
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.04.2007 18:23

kaszubskiexpress napisał(a): ..... niestety chorwaci buduja bardzo szybko autostrady i jest tam coraz ciasniej....... pozdro

W budowie autostrad Chorwaci są "chorwat-express" :wink: :papa:
rg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rg » 16.04.2007 19:10

Cosmo napisał(a): Znalazłem również tanie oraz bardzo tanie ale niestety beznadzieja: daleko od morza, widoki podobne do tych znad Soliny, że nie wspomnę już o warunkach sanitarnych. Na niektóre namiary miałem z forum np. w Rożańcu (Planik) albo na wyspie Wir - porażka!
Pozdrawiam

byłem na wyspie vir we wrześniu 2006. płot campingu to początek plaży,
widok na morze i wyspę daleko z przodu, kible bardzo czyste prysznice czyste,
dużo cienia, blisko knajpka, ciut dalej sklep i piekarnia,
no i niska cena - 70 kun (2os +n+s). na campie pojedyńcze osoby.
gdzie tu ta porażka ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

2007 - ceny apartamentów - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone