20 dni na Bałkanach czyli góry i atrakcje turystyczne
Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Sławek,dziś oglądam Twoje zdjęcia na innym monitorze i jestem pod jeszcze większym wrażeniem .Zimą też byłeś w Durmitorze? Nic nie piszesz,zero opisów pod zdjęciami?
Aż strach pomyśleć jakie będą Twoje wrażenia jak byś te zdjęcia oglądała w kinie
jak byłem to w między czasie spadło dużo śniegu.
nic nie pisze bo nie wiem co napisać a tak poważnie to wcześniej napisałem
nie byłem w zimie , to są zdjęcia jakie dostałem od właściciela pola namiotowego , dlatego nic nie pisze bo większość już wcześniej opisałem , a resztę to nie wiem z jakiej części tych gór jest.
nie jesteś pierwszą osobą która pyta dlaczego nic nie pisze i skąd ten śnieg
A racja ,pisałeś...no dobra taka odpowiedź mnie zadowala Gdybym oglądała w kinie ,czy choćby na ekranie tv ,to mogłoby mnie to przyprawić o palpitację serca
W takim razie tworze w dalszym ciągu galerie zdjęć z Durmitoru. Jestem pewien ze jak skącze to będzie to największa galeria dostępna w necie odnośnie tych gór. Oczywiście licząc moje plus te właściciela pola namiotowego.