tercja napisał(a):Droga dwukierunkowa, ale czy dwa auta jadące naprzeciwko w tunelach, spokojnie się tam mieszczą?
andeo napisał(a):heeeej i co ?nadjechali motocykliści i się film urwał....
a poważnie to super filmiki,czułam się jakbym sama siedziała za kierownicą ,trochę się nawet gibałam na lewo i prawo na zakrętach
Troszkę popadało ,a na końcu wyszło słońce...wspaniała trasa!
wajheczka napisał(a):Jadę na camping odwiedzić Stacha.Mam zamówioną tam rybę. Ryba była smaczna, cena 8e, co prawda na drugi dzień to już miałem zgoła odmienne odczucia ale to dopiero jutro. Właścicielem campingu jest były policjant , wiec ma oczywiście znajomości na Komendzie. dlatego to pisze bo jego przepisy drogowe nie obowiązują..... Organizuje on między innymi spływ po tarze. Dostałem od niego reklamę plus zdjęcia Durmitoru na płycie więc na koniec pobytu w tych górach zamieszczę parę zdjęć. Poniżej czasy przejść które widnieją na campingu.
wajheczka napisał(a):andeo napisał(a):heeeej i co ?nadjechali motocykliści i się film urwał....
a poważnie to super filmiki,czułam się jakbym sama siedziała za kierownicą ,trochę się nawet gibałam na lewo i prawo na zakrętach
Troszkę popadało ,a na końcu wyszło słońce...wspaniała trasa!
pewnie dlatego ze byłaś przypięta pasami to nie wypadłaś z pokoju do kuchni
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe