Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

20 dni na Bałkanach czyli góry i atrakcje turystyczne

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 12.01.2015 21:18

Staszek to się kręcił ale na fotelu
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.01.2015 21:36

świetne ujęcia i przegląd tuneli, masz jednak tego trochę, mógłbym jeździć ta trasą non stop;
budowniczy wiedział, że to będzie efektowne; część z nawisów można było całkiem się pozbyć, ale woleli zostawić oczka, u nas domyślam się byłoby na odwrót :|
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 12.01.2015 22:07

Mam bo robiłem z auta , ale tylko na wprost, dlatego nie mam tych z boku.
ze dwa razy jak jechałem przez tunel to tuz prze demną spadły kamienie dość dużej wielkości , zastanawiałem się nawet co by było jak bym trochę szybciej jechał. Na pewno jazda w tych tunelach jak jest duży wiatr (przeciąg) możne skączyć się małym wgnieceniem w karoserii lub pajęczyną na szybie.
Ja to bym najchętniej następnym razem to przez te tunele jechał
images.jpg
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 13.01.2015 10:42

Filmy

te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 13.01.2015 10:47

wajheczka napisał(a):Filmy

HA :idea: czyli masz to czego mi dokładnie brakuje z wyjazdu :D rewelka, już bym chciał tam wrócić
super, choć mz filmy nie oddają skali trudności wjazdu/zjadu
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 13.01.2015 18:42

heeeej i co ?nadjechali motocykliści i się film urwał.... :mrgreen:
a poważnie to super filmiki,czułam się jakbym sama siedziała za kierownicą ,trochę się nawet gibałam na lewo i prawo na zakrętach :lool:
Troszkę popadało ,a na końcu wyszło słońce...wspaniała trasa!
tercja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tercja » 13.01.2015 21:57

Taaa, trasa piękna i świetne filmiki :), idealne uzupełnienie zdjęć w takich sytuacjach, o czym ja zazwyczaj zapominam.
Przejazd przez jedno oko skalne to jakby wlot w przepaść. Zakręt jest zupełnie niewidoczny i trzeba być bardzo ostrożnym.
Tak nawiasem, to przypomniało mi ono (to oko) jedno miejsce w górach BiH.
Droga dwukierunkowa, ale czy dwa auta jadące naprzeciwko w tunelach, spokojnie się tam mieszczą?
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 17.01.2015 14:46

Osobowe tak, z większymi w niektórych są problemy
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.01.2015 17:23

tercja napisał(a):Droga dwukierunkowa, ale czy dwa auta jadące naprzeciwko w tunelach, spokojnie się tam mieszczą?

tunele na tym odcinku są dość ciasne, nieregularne, często tunel zakręca, gdzieniegdzie mogłaby być trudność w minięciu się, ale samochodów jest na tyle mało, że nie ma z tym problemów, jak nie masz pewności to czekasz, aż z na przeciwka przejedzie;
większym problemem były dla mnie samochody, wyjeżdżające zza ostrego zakrętu na tym odcinku oraz tym,
ale jak widać dało radę :D
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 20.01.2015 11:07

andeo napisał(a):heeeej i co ?nadjechali motocykliści i się film urwał.... :mrgreen:
a poważnie to super filmiki,czułam się jakbym sama siedziała za kierownicą ,trochę się nawet gibałam na lewo i prawo na zakrętach :lool:

pewnie dlatego ze byłaś przypięta pasami to nie wypadłaś z pokoju do kuchni :lol: :mrgreen: :oczko_usmiech:
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 20.01.2015 11:12

Przed wpół do drugiej dojeżdżam do granicy.
P1070687.JPG

zgodnie ze wcześniejszą obietnicą teraz trochę fot.

wajheczka napisał(a):Jadę na camping odwiedzić Stacha.Mam zamówioną tam rybę. Ryba była smaczna, cena 8e, co prawda na drugi dzień to już miałem zgoła odmienne odczucia ale to dopiero jutro. Właścicielem campingu jest były policjant , wiec ma oczywiście znajomości na Komendzie. :mrgreen: dlatego to pisze bo jego przepisy drogowe nie obowiązują..... Organizuje on między innymi spływ po tarze. Dostałem od niego reklamę plus zdjęcia Durmitoru na płycie więc na koniec pobytu w tych górach zamieszczę parę zdjęć. Poniżej czasy przejść które widnieją na campingu.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 20.01.2015 12:10

wajheczka napisał(a):
andeo napisał(a):heeeej i co ?nadjechali motocykliści i się film urwał.... :mrgreen:

pewnie dlatego ze byłaś przypięta pasami to nie wypadłaś z pokoju do kuchni :lol: :mrgreen: :oczko_usmiech:

:mrgreen: tak,przypięta byłam solidnie .
Jak rozumiem,foty zaraz będą :twisted:
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 20.01.2015 12:24

800 jest na płycie parę się powtarza, muszę coś wybrać.
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 20.01.2015 12:27

...
Załączniki:
17.JPG
20.JPG
23.JPG
32.JPG
45.jpg
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 20.01.2015 15:02

...
Załączniki:
130.JPG
131.jpg
CRNO JEZERO .jpg
Crno jezero.jpg
DSC_0002_3.jpg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

20 dni na Bałkanach czyli góry i atrakcje turystyczne - strona 34
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone