Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

2 osoby + pies

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukasz.bialy
Plażowicz
2 osoby + pies

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 30.03.2011 16:27

Witam
Pewnie ten temat był już poruszany, ale niestety przy takim ogromie informacji ciężko jest coś znaleźć.

Chcemy wyjechać w 2 osoby + pies powiedzmy środek Chorwacji (fajnie jak by było troche więcej zieleni, miejscowość nie jest istotna), termin lipiec 2011r. Zna ktoś może fajną kwaterę, pokój w przystępnej cenie?

Proszę o info

Z góry dziękuję
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 30.03.2011 18:17

Przerabiałam temat psa i apartamentów... wierz mi nie jest łatwo... proponuje pisać i jeszcze raz pisać e-maile... ja rezerwowałam prawie 2 tyg. temu (ok 30-40 emaili dziennie ) i większośc była zajęta...
Powodzenia.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 30.03.2011 19:33

My na zeszłoroczny wrześniowy wyjazd do Cro ( również z psem) rezerwowaliśmy apartament już w grudniu 2009 roku :D Zresztą na tegoroczne czerwcowe wakacje pokój zarezerowany czeka już na nas od stycznia :)

A patrzyliście na stronkach biur pośredniczących? Wiem, że troszkę drożej, ale w wyszukiwarce zaznaczacie opcję "zwierzę domowe akceptowane" i pojawiają się kwaterki spełniające to kryterium...przeważnie jest też kalendarz rezerwacji i od razu widzisz czy kwatera w terminie Tobie odpowiadających jest wolna.

Życzę owocnego szukania ;)

Ps. Jeśli ma być zielono to może Istria? We wrześniu na Rivierze Makarskiej zielone trawniczki tylko na skwerkach wększych miejscowości typu Makarska :)
mare123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mare123 » 30.03.2011 21:43

Proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, mogę coś zaproponować.
lukasz.bialy
Plażowicz
Cdn

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 30.03.2011 22:48

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

2 lata temu byliśmy na makarskiej przez biuro podróży (bez psa, jeszcze go nie było:) ).
Teraz chcemy pojechać autem na własną rękę, 14 dni myśle że będzie taniej.
Tylko jak zwykle zastanawiamy się nad finansami, czy 6 000zł to trochę nie za mało?
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 31.03.2011 08:48

Z piesem to rzeczywiście nie jest łatwo ale dla chcącego nic trudnego :)
Owszem kwaterę rezerwowałem już w listopadzie ale za rodzinkę + pies wyjdzie 35 E za dzień

lukasz.bialy napisał(a):lukasz.bialy@interia.pl
Tylko jak zwykle zastanawiamy się nad finansami, czy 6 000zł to trochę nie za mało?

Z taką gotówką to i na 4 tygodnie wystarczy :)
lukasz.bialy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 31.03.2011 10:29

Przepraszam bo trochę nie sprecyzowałem
6 000zł
W tym dojazd około 1 500zł (paliwo)
Zostaje 4 500zł
pocztówka28
Croentuzjasta
Re: Cdn

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 31.03.2011 16:35

lukasz.bialy napisał(a):lukasz.bialy@interia.pl

2 lata temu byliśmy na makarskiej przez biuro podróży (bez psa, jeszcze go nie było:) ).
Teraz chcemy pojechać autem na własną rękę, 14 dni myśle że będzie taniej.

Łukasz pisząc biura pośredniczące miałam na myśli biura internetowe typu Adriatic.hr, Adriatica czy Adrialin :) My oczywiście również jechaliśmy własnym samochodem "na własną rękę".

Co do kosztów...6000 wg mnie spokojnie wystarczy. Nasz zeszłoroczny wypad 2 osoby+psiak kosztował nas 5000zł wliczając w to paliwo, winiety (Czechy, Austra, Słowenia i opłaty autostrady w Cro), 12 dni w samej Chorwacji (sam nocleg 52 euro\doba, czyli dośc dużo, codziennie przynajmniej jeden posiłek na mieście, wycieczki-Dubrownik, Mostar BiH, Wodospady Kravica i kilka bliższych, lody i inne atrakcje typu parasiling i inne różnosci), w drodze powrotnej PN Krka i PN Plitvickie Jeziora plus 2 noclegi i jeszcze wystarczyło nam na 3 dodtakowe dni w Bukowinie Tatrzańskiej na powrocie :) Jak widac nie liczyliśmy każdego grosza :)

Także śmiało, bez stresu jedzcie i cieszcie się wakacjami :)

Jeśli nie uda Wam sie znaleźć nic ciekawego zarayzykowałabym chyba jazdę w ciemno, na miejscu na pewno coś się znajdzie.

Powodzenia :)
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 31.03.2011 18:22

lukasz.bialy napisał(a):Witam
Pewnie ten temat był już poruszany, ale niestety przy takim ogromie informacji ciężko jest coś znaleźć.

Chcemy wyjechać w 2 osoby + pies powiedzmy środek Chorwacji (fajnie jak by było troche więcej zieleni, miejscowość nie jest istotna), termin lipiec 2011r. Zna ktoś może fajną kwaterę, pokój w przystępnej cenie?

Proszę o info

Z góry dziękuję

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Nie ma problemu z małymi zwierzetami, jesli ta opcja widnieje na stronie apartamentu
grzenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzenka » 02.04.2011 11:34

My bylismy z naszym psem w tamtym roku na północy Chorwacji, mamy bardzo dobre wspomnienia w podejściu do zwierzaków, znaleźliśmy apartament szybko i sprawnie.W tym roku chcemy pojechać na Korculę,także z psem i tutaj mamy obawy, czy na południu podejście jest podobne....
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 02.04.2011 11:37

grzenka napisał(a):My bylismy z naszym psem w tamtym roku na północy Chorwacji, mamy bardzo dobre wspomnienia w podejściu do zwierzaków, znaleźliśmy apartament szybko i sprawnie.W tym roku chcemy pojechać na Korculę,także z psem i tutaj mamy obawy, czy na południu podejście jest podobne....

Zawsze wszystko zależy od ludzi, na których trafiasz, a nie od miejsca..
Jeśli Ty i Twój pupil będziecie w porządku, nikt nie będzie robił Wam problemów.
Pozdrawiam
lukasz.bialy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 02.04.2011 13:59

A jak wygląda sprawa z winietami w poszczególnych krajach?
Jaki to koszt i gdzie takie winiety można zakupić? Trasa: Czechy, Austria, Słowenia i opłaty autostrady Chorwacja. Jęśli chodzi o samą Chorwację chodzi mi o koszta mniej więcej bo jeszcze nie wiem jaką trasą i gdzie
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 02.04.2011 14:25

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje nt. opłat:
forum/viewtopic.php?t=17828
Leoanne
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leoanne » 10.04.2011 21:40

@grzenka, nie obawiaj się, ja z psem jeździłam tylko na południe (poniżej Makarskiej) i zawsze podejście było SUPER :) zgoła inne do tego nad poslkim morzem lub jeziorami :)
arya15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) arya15 » 01.05.2011 15:46

Leoanne napisał(a):@grzenka, nie obawiaj się, ja z psem jeździłam tylko na południe (poniżej Makarskiej) i zawsze podejście było SUPER :) zgoła inne do tego nad poslkim morzem lub jeziorami :)

mam pytanie - czy można psa zabierać na plażę? A do parków narodowych (np.Plitwickie )?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies