Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

[sprzedam] 2 bilety lotnicze do Splitu 1.06-15.06

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
newdomin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) newdomin » 10.05.2010 17:07

Przepraszam za zaśmiecanie forum, ale może ktoś jest zainteresowany:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1043803555

Zmieniają się plany i nie będę mógł skorzystać z biletów. Adminów proszę o nieusuwanie posta.

Pozdrawiam
Paweł
Ostatnio edytowano 16.05.2010 19:43 przez newdomin, łącznie edytowano 1 raz
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 10.05.2010 21:20

czy bilety lotnicze nie musza i tak byc imenne?

pierwszy raz w zyciu slysze ze mozna je odsprzedac... 8O

:roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.05.2010 21:26

Nives napisał(a):pierwszy raz w zyciu slysze ze mozna je odsprzedac... 8O

Można bo w norwegian dopuszcza możliwość dokonania zmiany nazwiska osoby uprawnionej
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.05.2010 21:48

Piotrek_B napisał(a):
Nives napisał(a):pierwszy raz w zyciu slysze ze mozna je odsprzedac... 8O

Można bo w norwegian dopuszcza możliwość dokonania zmiany nazwiska osoby uprawnionej

Tak. Za opłatą: http://www.norwegian.com/pl/travel-information/usugi-zwizane-z-podro/czy-mona-zmieni-nazwisko/.

Tymczasem człek w aukcji napisął, że bez opłat.
newdomin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) newdomin » 11.05.2010 06:51

Napisałem "bez opłat", bo biorę je na siebie.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.05.2010 06:56

newdomin napisał(a):Napisałem "bez opłat", bo biorę je na siebie.

No. To jest konkret :)
Adam Sz.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam Sz. » 11.05.2010 07:00

W aukcji na Allegro jest dopisek, że opłatę za zmianę nazwiska pokrywa sprzedający.
Jeżeli ktoś rezygnuje z lotu, to ma dwie mozliwości: sprzeda komuś bilet, dopłacając po 300 zł za ową zmianę (za jeden bilet w dwie strony), albo zrezygnuje z przelotu, tracąc całą kasę.
Chyba nie ma co pisać, co jest korzystniejsze ... :wink:

Autor postu był szybszy. Ale jak zaczynałem pisać, to jeszcze nie było odpowiedzi. A ja musiałem zrobić sobie kawę :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.05.2010 12:06

Adam Sz. napisał(a):W aukcji na Allegro jest dopisek, że opłatę za zmianę nazwiska pokrywa sprzedający.
Autor postu był szybszy. Ale jak zaczynałem pisać, to jeszcze nie było odpowiedzi. A ja musiałem zrobić sobie kawę :)

Może zaglądajac na aukcje wczoraj PRZEOCZYŁAM, że sprzedajacy bierze na siebie opłaty za zmianę - widziałam tylko wyboldowane, ze bez dodatkowych opłat.
Adam Sz.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam Sz. » 11.05.2010 19:19

Chyba nie przeoczyłaś ...

Też wydaje mi się, że nie było tam tego stwierdzenia. Jak dowiedziałem się od syna, w tego typu aukcji można opis edytować wielokrotnie. I nie będzie pojawiał się żaden dodatkowy komunikat. Gdyby to była klasyczna licytacja, to pojawiłby sie wpis: dodano, data, godzina ...

Co prawda tak sobie "opowiadamy" obok autora wątku, ale myślę, że się nie obrazi, bo w ten sposób jego post jest ciągle najwyżej ...

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone