Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

15 dni w raju...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.10.2010 19:27

Bocian napisał(a):Nie każdy ciągle wali z Rambo napalm... :):)

A ty już........zszyłeś i zalakowałeś :?: :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2010 19:49

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Nie każdy ciągle wali z Rambo napalm... :):)

A ty już........zszyłeś i zalakowałeś :?: :wink:

W życiu nie miałem zszywacza w ręku :) Ja się bawię trochę innymi zszywkami :):)
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 09.10.2010 12:25

Nie wiem, o co chodzi z zszywaczami i innymi takimi :wink: , ale na serio brak mi czasu.......
a może inaczej-skoro mąż jeszcze jest w domu, to się tym cieszę, bo rzadko mu się to zdarza, niestety :cry:
Ale chyba już we środę wraca do pracy, to nadrobię wszystkie relacje i swoją też skończę :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.10.2010 14:39

Elizasz napisał(a):Ale chyba już we środę wraca do pracy, to nadrobię wszystkie relacje i swoją też skończę :)

Może warto by pomyśleć nad jakąś większą, zorganizowaną "akcją" pt. "wyrzucić męża z domu w poniedziałek" :?:
Zrobimy szybką...........sondę....
Ty mu dasz przeczytać jej wyniki....
No przecież nie będzie siedział w domu jak większość "każe" mu iść do pracy :?: :oczko_usmiech:
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 09.10.2010 18:23

L-4 do poniedziałku włącznie, kolejna wizyta u lekarza i w ogóle wtedy się okaże, czy może już iść do pracy :wink:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 14.10.2010 09:20

Nie szkodzi, że tylko piętnaście dni w raju, skoro każdy dzień od tygodnia dłuższy... :P

Pozdrawiam,
Wojtek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.10.2010 21:01

Elizasz napisał(a):L-4 do poniedziałku włącznie

Chyba................Wielkanocnego!Obrazek :wink:
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 19.10.2010 08:35

No dobra, dobra, skrobnę coś dzisiaj :)
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 21.10.2010 15:36

Dzień VI-Kravice po raz drugi, Mostar po raz pierwszy :)

Obrazek
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.10.2010 18:51

Już czwarty raz tu zaglądam :lol:

Najpierw pojawił mi się sam tytuł... potem doszło jedno zdjęcie :wink:

i myślałam, że tak po kawałku dokładany będzie ciąg dalszy, ale coś widzę utknęło :lol: - chyba tak nie zostanie? 8O :lol:

Jak tam zdrówko męża? :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.10.2010 19:10

Joanka23 napisał(a):Jak tam zdrówko męża? :wink:

chyba nic lepiej... :wink:
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 21.10.2010 21:11

Elizasz napisał(a):No dobra, dobra, skrobnę coś dzisiaj :)

Elizasz masz rację, dozuj doznania. :)

Każdy upomina o więcej, szybciej, a może lepiej zostać 150 dni w raju. :wink: :)

Pozdrawiam. :)
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 22.10.2010 14:29

Joanka nie wyrabiam z czasem, zostawiłam choć jedno zdjęcie, by nie być tak do końca gołosłowną :wink:
A mąż już pracuje, dziękuję i noga całkiem ok :)
anakin j.w. :wink: :lol:
nomad nie do końca ode mnie to jest zależne, ale grunt, że coś zaczęło się posuwać do przodu :wink: :wink: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.10.2010 14:32

Elizasz napisał(a):coś zaczęło się posuwać :wink: :wink: :wink:

Rozumiem :wink:
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 22.10.2010 14:50

5 sierpnia we czwartek, po wcześniejszej umowie ze znajomymi, spotkaliśmy się na "naszym" parkingu o 9.00 i wyruszyliśmy do Bośni zobaczyć wodospady Kravice oraz Mostar.
My już wcześniej wodospady widzieliśmy, ale do Mostaru mieliśmy zawitać po raz pierwszy, znajomi natomiast w ogóle w Chorwacji po raz pierwszy byli, a więc i w Bośni również.
Podróż zajęła nam około 2h przeplatanych ochami i achami z powodu mijanych krajobrazów i przepaści :wink: Kto jechał z Makarskiej do Bośni, ten wie, o czym mówię :)
Planowałam zrobić parę zdjęć na platformach widokowych po drodze, niestety obie były zajęte :twisted: czego bardzo żałowałam, bo o tej porze dnia Riwiera prezentowała się przecudnie!!! A w drodze powrotnej słonko niestety świeciło w naszą stronę i fotki nie wyszły zbyt urocze :cry: :cry: :cry:
Dotarliśmy nad wodospady bezbłędnie, pewno dlatego, że po raz drugi :wink: ale z resztą rok temu tylko odrobineczkę pobłądziliśmy :P
Ku naszemu zdziwieniu nie można było zjechać na parking przy samych wodospadach 8O musieliśmy zatrzymać się na tym nowym parkingu na górze za całe 2 euro/auto. Dla mnie to bez różnicy, choć kawałek dość stromy do przejścia, to widoki i krzyk cykad rekompensowały wszelkie trudy :) Obawiałam się jedynie, jak koleżanka da radę, z racji tego, że była w III miesiącu ciąży i mogło to dla niej być uciążliwe. Dała jednak radę i dotarliśmy na dół, ciesząc oczy takimi na przykład widoczkami :)

Obrazek

Muszę załadować więcej zdjęć na fotosik, bo jakoś przegapiłam te z tegorocznego pobytu nad wodospadami :?

Generalnie to trochę odpuściłam tam zdjęcia w tym roku, bo w zeszłym roku sporo zrobiłam...... :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

15 dni w raju... - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone