Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

..13, czarny kot i co dalej było...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 30.09.2010 12:43

Mam nadzieję, że stres Cię nie zjadł.
Ale wróciłeś i piszesz,a to najważniejsze. :D
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 30.09.2010 13:07

8O Ale tempo 8O Ale jest co oglądać i czytać. Zasiadam na widowni. :D
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 30.09.2010 13:15

Podziwiam, że cały czas nie opuszczał Was dobry humor. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak zachowywałabym się ja, o małżonku szanownym nie wspomnę. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Ja pewnie łatałabym igłą i nitką :wink:
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 30.09.2010 13:16

Aguha napisał(a):Podziwiam, że cały czas nie opuszczał Was dobry humor. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak zachowywałabym się ja, o małżonku szanownym nie wspomnę. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Ja pewnie łatałabym igłą i nitką :wink:

Coś tu szowinizmem powiało... :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 30.09.2010 13:16

Współczuję takiego początku wakacji... (Mam nadzieję, że potem sytuacja jakoś się wyprostuje...)

Wiem, jak to jest, jak auto psuje się w Chorwacji. Nas to spotkało w 2006 roku, też na Peljescu - w Trpanju. Udało nam się zdziałać cuda właśnie dzięki klejowi dwuskładnikowemu :wink: (Ciekawa jestem, czy i Wam pomógł :)) To była dziura w układzie chłodzenia, w "zaślepce technologicznej". Po telefonicznej konsultacji z naszym mechanikiem zalepiliśmy ją monetą dwukunową 8O z użyciem kleju dwuskładnikowego :) Potem 3 godziny schnięcia i... zadziałało :D

Teraz jest o czym opowiadać, ale wtedy nie było nam do śmiechu...

Czekam na dalszy rozwój wypadków.
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 30.09.2010 13:37

Los chciał was tylko postraszyć i postawił ten sklep z klejem na drodze.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 14:00

No, po prostu jak bym czytał swoją relację z tegorocznych wakacji. :wink:

Pozdrawiam.

smoki3
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 14:02

..ostatnie spojrzenie na Korczulę..

Obrazek

..i wypływamy....
Obrazek

..słoneczko pięknie zachodzi....
Obrazek
a Jurek (towarzysz naszej eskapady) mówi że idzie na burtę wyglądać u-boota..bo wcale by się nie zdziwił gdyby raptem się koło nas wynurzył....
Po drodze zawijamy na chwile na wyspę Mijet, wysiada paręnaście osób i wjeźdża jeden samochód... mój misiek nie stoi w końcu sam w przepastnej ładowni promu.
Obrazek

Klej schnie..humory dopisują...jeszcze dwie godziny i Dubrownik..... co dalej zobaczymy jak wyjedziemy z promu...ale jest nadzieja :wink: ....wiem wiem matka głupich..ale ponoć każda matka opiekuje się swoimi dziećmi...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 15:07

jan_s1 napisał(a):Mam nadzieję, że stres Cię nie zjadł.
Ale wróciłeś i piszesz,a to najważniejsze. :D

..ale włosów siwych na siwiźnie przybyło Janie... :wink: w lusterku się nie poznałem następnego dnia :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 15:09

Aguha napisał(a):Podziwiam, że cały czas nie opuszczał Was dobry humor.

..sam się sobie do dziś dziwię żem taki "niespotykajnie spokojny człowiek" się okazałem...pozdrawiam :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 15:10

Kevlar napisał(a):8O Ale tempo 8O Ale jest co oglądać i czytać. Zasiadam na widowni. :D

..ano jak zwykle...po jaką cholerę ja tam jadę jak mnie tam na miejscu zawsze gdzieś gna :?: :wink: zamiast piwko w rękę i na plażę... 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 15:11

Crayfish napisał(a):Los chciał was tylko postraszyć i postawił ten sklep z klejem na drodze.

..bo to jedyne miejsce było..z cieniem...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 15:15

maslinka napisał(a): Udało nam się zdziałać cuda właśnie dzięki klejowi dwuskładnikowemu :wink: (Ciekawa jestem, czy i Wam pomógł :))

..hmmm no klej porządnej firmy, włoski za 30 kun chyba ..o ile dobrze pamiętam, a opakowanie małe jak naszego cyjanopanu... a czy pomógł :?: ..no jeszcze na promie jesteśmy :wink: :wink:
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 30.09.2010 15:16

lubelski napisał(a):..nasi sympatyczni gospodarze...
Obrazek

Widzę znajome osoby na fotce :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 15:16

smoki3 napisał(a):No, po prostu jak bym czytał swoją relację z tegorocznych wakacji. :wink:

Pozdrawiam.

smoki3

miło mi czytać że nie tylko mnie sie "woda" zagotowała... :wink: tez pozdrawiam 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

..13, czarny kot i co dalej było... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone