Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

..13, czarny kot i co dalej było...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.10.2010 16:04

pasażer napisał(a):bo oszukiwałeś :evil: następna partia pokera na moich zasadach :twisted:

Jarku no co ty takie wielkie słowa - "oszukałeś" przecież to oczywista oczywistość, że Andrzej nie oszukuje nie leży to w jego naturze. :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.10.2010 17:45

Tak Staszku, jest pełna zgoda zwłaszcza, że mile zaskoczyły Was Węgry - są niedrogie. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.10.2010 17:52

...z aparatu Jurka -droga do Mostaru..
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 07.10.2010 04:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.10.2010 18:22

zebik napisał(a):Jarku...

...to dużo tłumaczy.... :wink:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.10.2010 18:23

lubelski napisał(a):
pasażer napisał(a):Ps. Kupię chłodnicę od Mitsubishi, może być klejona :D
.....a co :?: padła Ci w Twoim....no widzisz..nawet klejona jest o wiele więcej warta od...."północnego wiatru"..szkoda ..mogłem Ci wysłać, choćby gratis.... a tak to poszła na złom....Twoja strata...

chciałem postawić w garażu i przykleić na niej kartkę z napisem - kupując "trzy romby" pamiętaj o kleju :lool: :lool: :wink:
Ostatnio edytowano 04.10.2010 22:48 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.10.2010 18:26

...nawet u nas nie pamiętałem takich opadów deszczu...
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 07.10.2010 04:14 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.10.2010 18:43

lubelski napisał(a):..jeżeli w ogóle to trzy diamenty..no i naśmieciłeś jak ...ale co tam..wybaczam wspaniałomyślnie...

Mitsubishi: trzy romby, a nie trzy diamenty... ... no co Ty takie wielkie słowa - "naśmieciłeś", nie dość, że niespotykanie spokojny człowiek, uczciwy to jeszcze skromny, ale co tam, wybaczam wspaniałomyślnie... Dobry Pan, Ludzki . . dziękuję bardzo
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2010 17:42

... :wink:
Ostatnio edytowano 07.10.2010 04:19 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 06.10.2010 18:41

Witam Andrzejku. Świetna relacja i świetne fotki, pomimo awarii aparatu. Twoje przygody z autkiem przypomniały mi nasze tegoroczne pierepałki z autkiem. Pozdrów Danusię od nas wszystkich.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2010 20:55

..witam, dziękuję ..życzenia przekazałem.....pozdrawiam serdecznie. Aparat tuz przed wyjazdem upadł na ziemię..nie dosyć że połamała się klapka od trzymania baterii to jeszcze coś się stało z elektroniką..sam zmieniał programy w trakcie robienia zdjęć....a że gdy go kupowałem wykupiłem specjalne ubezpieczenie które obejmuje chyba wszystko włącznie z utopieniem ..jest w naprawie.
Ostatnio edytowano 07.10.2010 04:50 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2010 21:43

..już z innego, nie mojego aparatu parę fotek budującej sie autostrady w okolicach Opuzen...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..widoczki będą ekstra w czasie jazdy...
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 07.10.2010 00:58

Nadrobiłem zaległości jeżeli chodzi o Twoją relację :D
Szkoda , że już koniec się zbliża . Fajnie się czytało i oglądało . Dzięki :D

A swoją drogą 2 500 z zaklejoną chłodnicą 8O

Pozdrawiam
Piotr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2010 04:29

piotrf napisał(a):
A swoją drogą 2 500 z zaklejoną chłodnicą 8O

Pozdrawiam
Piotr

..wszystkie siły będące w Lublinie były postawione w stan najwyższej gotowości że w razie czego będą jechać z nową chłodnicą. Ale udało się...choć syn żałuje :wink: .
Swoją drogą ciekawe że jest (przynajmniej w tej części Chorwacji) bardzo mało zakładów mechaniki pojazdowej.....a wystarczyło pojechać do BiH.....po parę warsztatów i to w niedużych miasteczkach.... pozdrawiam i dzięki za odwiedziny Andrzej
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 09.10.2010 01:18

Synowi się nie dziwię :wink: , ale Tobie gratuluję - " misiek " to jednak jest TO "
Swoją drogą Chłodnica ( specjalnie z dużej litery ) to zwykłe przelewki nie są , a konsekwencje jej uszkodzenia to wydatek . . . :roll:
Cieszę się , że się udało :D

Wiadomość o warsztatach w B&H . . . bardzo cenna

:!: :!: :!:

Pozdrawiam
Piotr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.10.2010 05:53

Piotrze...największym problemem było co robić dalej. Powrót drogą przez półwysep, choćby do Stonu nie wchodził w rachubę...kto jechał tą trasą doskonale wie jak ona wygląda. Fakt że po krótkim podjeździe potem byłoby z górki...ale jak na takiej wąskiej, krętej drodze, bez jakichkolwiek zatoczek stawać co paręset metrów i dolewać wodę :?: ja sobie tego nie wyobrażam.... 8O . Stąd , okazało się słuszna decyzja o promie... . Co do chłodnicy...założona już nowa, koszt nieduży w sumie..zamiennik made in Indonezja to ok 300 zł. Pisałem o przesyłce DHL-lem.....Poczta Polska jak orientowała się córka wynosił coś ok 180 zł i czas to do 4 dni roboczych ale tu pojawił się problem tego że Chorwacja nie jest w UE... a zresztą klej zrobił swoje. A odnośnie samochodu..no cóż..misiek swoje lata ma, na bieżąco jest serwisowany ale takich sytuacji nikt nie jest w stanie przewidzieć....."stara" chłodnica miała 3 lata..nie powinno się było z nią nic teoretycznie stać a jednak... pozdrawiam Andrzej
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

..13, czarny kot i co dalej było... - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone