Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

1250 Euro

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Grzegorz Bryła
Globtroter
1250 Euro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Bryła » 06.06.2006 11:56

Witam i pytam,
wyjeżdżam na początku lipca i zastanawiam się ile pieniędzy zabrać ze sobą. Planuję jak w temacie 1250 Euro. I tak:
- pobyt 14 dni,
- do zapłacenia na miejsu 540 Euro za apartament,
- paliwo po drodze będzie płacone kartą kredytową - opłaty za autostrady raczej z ręki,
- jedzenie w własnym zakresie,
- jadą dwie dorosłe osoby

Jedziemy na riwierę ale będziemy chcieli pozwiedzać trochę.

Nie wiem o jakim ważnym czynniku jeszcze zapomniałem, ale to chyba wszystko...

Pzdr...
piotr.liwoch
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.liwoch » 06.06.2006 12:35

To jeszcze zależy czy planujecie jakieś wycieczki i jak zamierzacie spędzać czas wolny, na leniuchowaniu, czy zwiedzaniu. Ale tak czy inaczej powinniście się zmieścić w tej kwocie. Miłego pobytu.
janusz_sul
Odkrywca
ceny

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz_sul » 06.06.2006 12:57

Dość drogi ten apartament (39 E za 2 osoby)?
Grzegorz Bryła
Globtroter
Re: ceny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Bryła » 06.06.2006 13:50

janusz_sul napisał(a):Dość drogi ten apartament (39 E za 2 osoby)?

No tak to wychodzi niestety... :(
Grzegorz Bryła
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Bryła » 06.06.2006 13:53

piotr.liwoch napisał(a):To jeszcze zależy czy planujecie jakieś wycieczki i jak zamierzacie spędzać czas wolny, na leniuchowaniu, czy zwiedzaniu.

Raczej w większości na leniuchowaniu... - chociaż kilka wycieczek zrobimy. Nie planowaliśmy jeszcze...

piotr.liwoch napisał(a): Miłego pobytu.

Dzięki
Dziekan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziekan » 06.06.2006 13:59

Oooo... to tak jak ja z moją lepszą połówką :P Także planujemy pobyt na Rivierze Makarskiej, też dwa tyg. i też myśleliśmy o takiej sumie środków.

W jakim okresie wyjeżdżacie ?
Grzegorz Bryła
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Bryła » 06.06.2006 14:17

Dziekan napisał(a):W jakim okresie wyjeżdżacie ?

Wyjazd 1.07. - powrót 14.07
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.06.2006 14:49

Nie wiem jak wyglada apartament ,ktory wynajeliscie,ale chyba mozecie tam wypoczac taniej.Ja w 2001 i w 2004 roku mieszkalem w dosc komfortowych warunkach w Basce Vodzie u zaj....ludzi.Z balkonu patrzylem na uliczke i plaze(od furtki do plazy mialem szerokosc jezdni z chodnikami)Apartament wyposazony jak niezly orbisowski hotel.Im dluzszy pobyt tym taniej.Wyszlo mi okolo 28 euro za dobe na dwie osoby.Jak chcesz zobaczyc na zdjeciu ten obiekt daj znac.
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 06.06.2006 15:17

kaszubskiexpresie, jak możesz to podeślij. Ja jade po 20 czerwca. Na dzień dobry chciałbym wprawdzie zahaczyc o Brelę i tam znaleść cos do 25 Euro (2+1). jak sie nie uda w Breli, bede jechał dalej na południe :)
Mój adres sr74{at}o2.pl
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.06.2006 16:49

Lider16 napisał(a):kaszubskiexpresie, jak możesz to podeślij. Ja jade po 20 czerwca. Na dzień dobry chciałbym wprawdzie zahaczyc o Brelę i tam znaleść cos do 25 Euro (2+1). jak sie nie uda w Breli, bede jechał dalej na południe :)
Mój adres sr74{at}o2.pl

nie chce wyjsc poczta ode mnie na Twoje konto

wejdz na te strone www.wypady.protech.gda.pl w zakladce chorwacja 2004 znajdziesz relacje z moich wakacji.We fragmencie dotyczacym Baski Vody(obok Breli)znajdziesz zdjecie obiektu ,w ktorym mieszkalismy i opis cen.
tomiusz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomiusz » 06.06.2006 18:14

W sumie to troche drogo jak za dwie osoby ja ze swoją ukochana płacimy 27E za apartament z aneksem kuchennym i lazienką ale mamy ok.600 m do plaży i jedziemy pod koniec sierpnia tak że nie łam sie a co do ilości kasy to też planujemy podobna kwotę na dwa tyg. tyl że mamy zamiar dużo zwiedzać
miro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro » 06.06.2006 18:43

Wychodzi,że będziesz miał ok 50e na dzień :lol:
Za tą kwote to już można trochę poszaleć :wink:
DM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DM » 06.06.2006 18:52

Witaj KAszubie!!!

Próbowałem odpalić stronkę "www.wypady.protech.gda.pl" ale coś nie chce chodzić. W związku z tym czy mogłbyś przesłać mi na maila opis adres i ceny z obiektu w Baskiej Vodzie.

Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam

DM - mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
velmo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) velmo » 06.06.2006 21:52

Grzegorz Bryła napisał(a):Witam i pytam,
wyjeżdżam na początku lipca i zastanawiam się ile pieniędzy zabrać ze sobą. Planuję jak w temacie 1250 Euro. I tak:
- pobyt 14 dni,
- do zapłacenia na miejsu 540 Euro za apartament,
- paliwo po drodze będzie płacone kartą kredytową - opłaty za autostrady raczej z ręki,
- jedzenie w własnym zakresie,
- jadą dwie dorosłe osoby

Jedziemy na riwierę ale będziemy chcieli pozwiedzać trochę.

Nie wiem o jakim ważnym czynniku jeszcze zapomniałem, ale to chyba wszystko...Pzdr...

niezla sumka chyba nie musisz sie martwic
w zeszlym roku placilem podobnie za apartament z rodzinka 2+2, pobyt 14 dni zwiedzalem 1000km po samej cro, wyzywienie we wlasnym zakresie (od czaasu do czasu na miescie)
nie pamietam dokladnie, bo tez nie liczylem w koncu nie po to sie jedzie na wakacje ale mysle ze nawet 3/4 tego co ty masz na ten rok nie wydalem.
jedz spokojnie to nie nasze morze nie braknie CI :D
wicia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wicia » 06.06.2006 22:19

Grzegorzu a jak jedziecie bo my wyjeżdżamy 30.06 i jedziemy Niemcy,Austria,Słowenia a docelowo jedziemy na Ciovo może by tak razem co ty na to?
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone