napisał(a) Tomek O. » 08.08.2005 23:01
robig77 napisał(a):Macie zaltwione juz jakies noclegi? Czy bedziecie szukac czegos na miejscu? Jak predstawiaja sie ceny za noc i czy trzeba "brac" caly tydzien, czy mozna np. 4-5 dni? Czy nastawiacie sie raczej na wypoczynek na plazy i wieczorne wypady do lokali, a moze na zwiedzanie okolicy? Co warto zwiedzic i dlaczego wybieracie wlasnie tamte okolice?
Noclegi załatwilismy przez net już dość dawno. Pewnie byśmy jechali w ciemno ale znajomi jadą z dziećmi i woleliśmy mieć już rezerwacje. Co do cen to z tego co sie zorientowałem to cena za osobe w apartamanie 2os to jakieś 15 euro/os (może taniej nawet do 10 euro/os). Co do długości pobytu to nie mam pojecia - pewnie wszystko zalezy od ceny, im dłuzej tym taniej... ja ze swoją dziewczyną nastawiamy sie przede wszystkim na zwiedzanie (hvar, Dubrownik, Korcula, Split, sv.Jure, park Krka, riwiera makarska). a dlaczego ta miejscowosć? Po prostu jak szukałem apartamentu to tam znalazłem najbardziej nam pasujący (szukałem na całej riwierze) - ze względu na dzieci znajomych wybralismy dla nich miejsce spokojne bez za duzego tłumu, a dla nas dobre miejsce jako "baza wypadowa" .