Polecam Zaostrog.
Moja relacja:
zaostrog-makarska-banja-luka-zagrzeb-z-9mczna-coreczka-t47155.html
Pozdrawiam.
zeta99 napisał(a):moje pytania:
1. Czy na prom zawsze sie czeka?? ILe ?? czy np w srodku tyg (czerwiec) nie powinno byc kolejki??
2. Proszę o jakies inne miejsca gdzie byliscie, z piaskiem/ adres kwatery / może jakies zdjecia/ ile do morza/ sklepy i inne przydatne rzeczy?
3. a moze lepszy jest drobny żwirek??
Miałem duzo pytan ale mi oczywiscie wypadły z głowy.
jak ktoś oczywiscie odpisze, za co z góry dziekuje:)) to na bieżąco bede sie pytac o inne rzeczy:))
i tak bym wiecej nie napisal bo moja myszka wstala.
pozdrawiamy:)
Bea.ta napisał(a):zeta99 napisał(a):3. a moze lepszy jest drobny żwirek??
3. byłby lepszy
piekara114 napisał(a):Lepszy, lepszy
Bea.ta napisał(a):piekara114 napisał(a):Lepszy, lepszy
Nie nasypie się do oczu, uszu, dzioba i innych części ciała ani do kanapek. Jakoś lepiej się smaruje filtrem bez peelingu
Nie ma go w samochodzie, apartmanie i wszystkich ręcznikach
Bea.ta napisał(a):piekara114 napisał(a):To mężowie zwłaszcza doceniają
Ale tylko ci, którzy to widzą i ewentualnie im przeszkadza
piekara114 napisał(a):Ja znam tylko takie przypadki, które w domu nie widzą, ale w aucie jedno ziarenko pod wycieraczką zobaczą
atram napisał(a):Witam wszystkich !
Bardzo proszę o pomoc doświadczonych turystów, którzy odwiedzają Chorwację z małymi dziećmi. W tym roku (w lipcu, tylko wtedy mogę wykorzystać urlop ) z mężem i naszym 2 letnim synkiem chcielibyśmy po raz pierwszy wybrać się smochodem do Chorwacji na 2 tygodniowy urlop. Od tygodnia śledzę fora na tej stronie (wyśledziłam, że polecane miejsca to: Primosten, Baśka na Krk, Rogoznica, Podgora i Fazane), ale nadal mamy problem z wybraniem dokładnego miejsca na nasz wyjazd.
Zależy nam na:
* ładnych plażach z drobnym żwirkiem/małymi kamyczkami (nie betonowe), bezpiecznych dla dziecka z łagodnym zejściem do wody,
* apartamencie z kuchnią blisko plaży;
* miejscowości z placami zabaw (atrakcjami dla dziecka), deptakami do spaceru (nie odludzia, ani zbyt dużego tłumu);
* i oczywiście, aby w pobliżu były ciekawe miejsca do zwiedzania ( urlopu nie lubimy spędzać wyłącznie leżąc);
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje !!!
komaciek napisał(a):atram napisał(a):Witam wszystkich !
Bardzo proszę o pomoc doświadczonych turystów, którzy odwiedzają Chorwację z małymi dziećmi. W tym roku (w lipcu, tylko wtedy mogę wykorzystać urlop ) z mężem i naszym 2 letnim synkiem chcielibyśmy po raz pierwszy wybrać się smochodem do Chorwacji na 2 tygodniowy urlop. Od tygodnia śledzę fora na tej stronie (wyśledziłam, że polecane miejsca to: Primosten, Baśka na Krk, Rogoznica, Podgora i Fazane), ale nadal mamy problem z wybraniem dokładnego miejsca na nasz wyjazd.
Zależy nam na:
* ładnych plażach z drobnym żwirkiem/małymi kamyczkami (nie betonowe), bezpiecznych dla dziecka z łagodnym zejściem do wody,
* apartamencie z kuchnią blisko plaży;
* miejscowości z placami zabaw (atrakcjami dla dziecka), deptakami do spaceru (nie odludzia, ani zbyt dużego tłumu);
* i oczywiście, aby w pobliżu były ciekawe miejsca do zwiedzania ( urlopu nie lubimy spędzać wyłącznie leżąc);
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje !!!
a może Rabac?
- stosunkowo blisko,
- promenada ciągnie się na przestrzeni kilku kilometrów,
- przy hotelach i promenadzie są place zabaw,
- kilka żwirkowych plaż, bezpiecznych dla dzieci,
- sporo apartamentów, ale w Waszym przypadku (pewnie wózek) trzeba szukać takiego, gdzie jest dobre dojście do promenady/plaży,
- jest camping z domkami, przy nim spora plaża,
- można zamiast kwatery rozważyć ośrodki wypoczynkowe np. Girandella.