Podzielę się promocją z której sam kilka razy już skorzystałem
Jest teraz dobry deal jeśli ktoś korzysta z serwisu booking.com bo można otrzymać cashback 10 euro od każdej rezerwacji, co np. przy 10ciu noclegach pozwala odzyskać ponad 400 zł
Aby się załapać (dla pewności przed kliknięciem proszę wyłączyć sobie AdBlocka w przeglądarce) i lecimy na Aklamio klikając http://aklam.io/tI294D
Jeśli po zarejestrowaniu i zalogowaniu klikniemy w SHOPS i zmienimy na liście United Kingdom na Germany to na liście zwrotów i promocji pojawi się kwadrat z przekierowaniem do booking.com
Czy muszę dalej pisać, że trzeba skorzystać z tego przekierowania i zrobić rezerwację w serwisie booking.com z jego pomocą?
Za każdą rezerwację z tego przekierowania zwracają 10 euro cashbacku (sprawdzone - do wypłaty po zrealizowanym pobycie).
To całkiem sporo biorąc pod uwagę, że nie ma limitu cenowego rezerwowanych ofert, a zwrot naliczany jest nawet za hostele płatne na miejscu. Oczywiście najszybciej wpada za opłacone kartą. Wielkim plusem jest również wielokrotność użycia - można rezerwować każdy dzień pobytu z osobna i zgarniać za każdym razem 10 euro zwrotu. Jak się dobrze pogrzebie w zasobach booking to można naprawdę tanio zorganizować sobie nocleg, a promocja nie ma limitu kalendarzowego więc spokojnie można bookować wypad np. na przyszłoroczne długie weekendy
Wypłat z konta można dokonać dopiero po potwierdzeniu zrealizowanego pobytu przez wybraną noclegownię ale Aklamio ma raczej bezproblemowe opinie w tym względzie i jeśli kasa się należy to nie powinno być problemów z jej odzyskaniem (u mnie nie było problemu).
Proszę pamiętać aby po przekierowaniu do booking.com przez Aklamio przestawić sobie walutę na Euro bo jest to jeden z wymogów do naliczenia zwrotu. Na naliczenie zwrotu widoczne po zalogowaniu trzeba czasem poczekać nawet ponad dobę (euroski pojawiają się w panelu aklamio) więc warto uzbroić się w trochę cierpliwości. Polecam choć nie wiem jak długo to pociągną bo kwota cashbaku jest całkiem spora jak na takie warunki
Jeszcze raz mój link polecający do rejestracji http://aklam.io/tI294D