dziubrysek84 napisał(a):Witam, czy orientuje sie ktoś czy jest możliwe znalezienie w Chorwacji na poczatku lipca noclegów za 10 Euro od osoby?? może zna ktoś takie sprawdzone miejsca?? Słyszałam od znajomych którzy byli na zorganizowanej wycieczce rok temu iż widzieli na miejscu noclegi w praywatnych domach za 10 Euro za dobe- żałowali nawet że przepłacili. proszę o kontakt osoby ktore cokolwiek na ten temat wiedzą. Piszcie na forum, na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub GG: 5341263
ines napisał(a):hej..no w srodku sezonu to nie wiem ..ale my od 28.08-10.09 placilismy 9E od osoby za apartament na 6 osob(2sypialnie) a bylismy tylko dwoje;)standard dobry:)meble nowe.
mielismy do dyspozycji duza kuchnie z calym wyposazeniem, duza sypialnie, przedpokoj ,lazienka.do morza wystarczylo przejsc przez ulice (30m)
mieszkalismy na parterze i blisko ulicy ale ogolnie bylo bardzo fajnie;)
to bylo w Tucepi na riwierze makarskiej:)sliczne miasteczko:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
poznie byslimy 4dni w primosten a tam za maly pokoj z lazienka placilismy 12,5E wiec roznica naprawde duza..a miejsce o wiele mniej atrakcyjne.
uda sie znalezc tylko trzeba miec szczescie no i we wrzesniu duzo kwater mozna dostac juz 50%taniej niz w sezonie;)))
Leon napisał(a):mam apartamenty w tej cenie tylko ze lipiec jest jusz full
java:emoticon(':(')ines napisał(a):nie mam namiarow na kwatere:/
a czemu to tu wyjasnilam:)
forum/viewtopic.php?t=9261
pozdrawiam
dziubrysek84 napisał(a):Witam, czy orientuje sie ktoś czy jest możliwe znalezienie w Chorwacji na poczatku lipca noclegów za 10 Euro od osoby?? może zna ktoś takie sprawdzone miejsca?? Słyszałam od znajomych którzy byli na zorganizowanej wycieczce rok temu iż widzieli na miejscu noclegi w praywatnych domach za 10 Euro za dobe- żałowali nawet że przepłacili. proszę o kontakt osoby ktore cokolwiek na ten temat wiedzą. Piszcie na forum, na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub GG: 5341263
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje