Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

10 Euro od osoby za dobe- możliwe??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dziubrysek84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubrysek84 » 12.05.2006 18:36

Witam, czy orientuje sie ktoś czy jest możliwe znalezienie w Chorwacji na poczatku lipca noclegów za 10 Euro od osoby?? może zna ktoś takie sprawdzone miejsca?? Słyszałam od znajomych którzy byli na zorganizowanej wycieczce rok temu iż widzieli na miejscu noclegi w praywatnych domach za 10 Euro za dobe- żałowali nawet że przepłacili. proszę o kontakt osoby ktore cokolwiek na ten temat wiedzą. Piszcie na forum, na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub GG: 5341263
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 12.05.2006 18:40

dziubrysek84 napisał(a):Witam, czy orientuje sie ktoś czy jest możliwe znalezienie w Chorwacji na poczatku lipca noclegów za 10 Euro od osoby?? może zna ktoś takie sprawdzone miejsca?? Słyszałam od znajomych którzy byli na zorganizowanej wycieczce rok temu iż widzieli na miejscu noclegi w praywatnych domach za 10 Euro za dobe- żałowali nawet że przepłacili. proszę o kontakt osoby ktore cokolwiek na ten temat wiedzą. Piszcie na forum, na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub GG: 5341263

Można... Ale będzie trzeba na to troche czasu poświęcić, żeby byl odpowiedni standard. I zależy czy to ma być aparatment czy pokój (sobe). Ale ogólnie odpowiedź brzmi mozna.
Przy czym nalezy w swoim urlopowym budżecie założyć, że się takiego nie znajdzie. A jak się znajdzie to będą dodatkowe $$$$ na wydanie.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.05.2006 19:15

hej..no w srodku sezonu to nie wiem ..ale my od 28.08-10.09 placilismy 9E od osoby za apartament na 6 osob(2sypialnie) a bylismy tylko dwoje;)standard dobry:)meble nowe.
mielismy do dyspozycji duza kuchnie z calym wyposazeniem, duza sypialnie, przedpokoj ,lazienka.do morza wystarczylo przejsc przez ulice (30m)
mieszkalismy na parterze i blisko ulicy ale ogolnie bylo bardzo fajnie;)
to bylo w Tucepi na riwierze makarskiej:)sliczne miasteczko:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
poznie byslimy 4dni w primosten a tam za maly pokoj z lazienka placilismy 12,5E wiec roznica naprawde duza..a miejsce o wiele mniej atrakcyjne.
uda sie znalezc tylko trzeba miec szczescie no i we wrzesniu duzo kwater mozna dostac juz 50%taniej niz w sezonie;)))
Ostatnio edytowano 13.05.2006 16:33 przez ines, łącznie edytowano 1 raz
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 13.05.2006 16:22

można, ale zależy od standardu i wielkości apartamentu
My jedziemy na CIOVO przełom lipca i sierpnia (pełnia sezonu) do dużego
apartamentu 10 -cio osobowego, wychodzi 9,50 Euro na głowę.
Polecam stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (lub com). strona jest po polsku i jest dużo fajnych ofert. W sezonie jednak większość kształtuje się w okolicach
około 12 Euro.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.05.2006 21:50

mam apartamenty w tej cenie tylko ze lipiec jest jusz full 8) 8)
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 14.05.2006 06:54

gdzie te aprtamenty? i czy masz wolne na wrzesień?
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 14.05.2006 19:14

ja jade od 26 sierpnia do 9 września poszukuje czegoś podobnego też góra 10euro od łebka dla dwóch osób w Dalmacji. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jakby ktoś miał coś to byłbym bardzo wdzięczny :)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 20.05.2006 12:10

ines napisał(a):hej..no w srodku sezonu to nie wiem ..ale my od 28.08-10.09 placilismy 9E od osoby za apartament na 6 osob(2sypialnie) a bylismy tylko dwoje;)standard dobry:)meble nowe.
mielismy do dyspozycji duza kuchnie z calym wyposazeniem, duza sypialnie, przedpokoj ,lazienka.do morza wystarczylo przejsc przez ulice (30m)
mieszkalismy na parterze i blisko ulicy ale ogolnie bylo bardzo fajnie;)
to bylo w Tucepi na riwierze makarskiej:)sliczne miasteczko:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
poznie byslimy 4dni w primosten a tam za maly pokoj z lazienka placilismy 12,5E wiec roznica naprawde duza..a miejsce o wiele mniej atrakcyjne.
uda sie znalezc tylko trzeba miec szczescie no i we wrzesniu duzo kwater mozna dostac juz 50%taniej niz w sezonie;)))

Witam. Wybieram się w czerwcu do Tućepi, jeżeli możesz podaj nam namiary na tą kwatere. Jedziemy w 5 osób dorosłych i dwoje dzieci i byłoby super mieć pewny adres. Serdeczne dzięki, z góry. pozdrav
Mała Czarna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mała Czarna » 20.05.2006 12:22

Leon napisał(a):mam apartamenty w tej cenie tylko ze lipiec jest jusz full 8) 8)

Witam ! Ja wybieram się 24 czerwca (2+1 trzylatek) i poszukuję za 10eur max apartament. Pierwszy tydzień okolice Primosten, a drugi tydzień i to będzie juz lipiec to Brela lub Tucepi. Za wszystkie namiary będę wdzięczna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Może ktoś jeszcze bedzie sie wybierał w te rejony w tym terminie?!
Pzdrawiam i do zobaczenia na miejscu!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.05.2006 14:27

nie mam namiarow na kwatere:/
a czemu to tu wyjasnilam:)
forum/viewtopic.php?t=9261
pozdrawiam
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 20.05.2006 16:22

ines napisał(a):nie mam namiarow na kwatere:/
a czemu to tu wyjasnilam:)
forum/viewtopic.php?t=9261
pozdrawiam
java:emoticon(':(')
Witam. Ines, a może babka miała zły dzień? :( Domek nawet ładn :roll:
RadaR
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadaR » 21.05.2006 11:35

A ja wam powiem tak. Zeszły rok, Baśka Voda, apartament na 6 osób, na 10 dni, w pełni wypsażony (kuchnia z garami), 15 sierpnia.
Cena 10euro od osoby.
Szukaliśmy około 2 godzin ale... Po pół godzinie już był pierwszy za 9eur/os tylko nie pasowało dziewczynom że bez widoku na morze, potem jeszcze było kilka za 10-12eur/os, były też takie za 20-25eur no ale klima tvsat itd.
Dodam jeszcze że dojechaliśmy w sobotnie południe więc myślę że możemy mówić o najgorszej porze na szukanie noclegu w ciemno.
Więc myślę że ta cena jest jak najbardziej realna, choć ponoć ma być w tym roku jeszcze drożej :>
Moim skromnym zdaniem to drożenie z roku na rok musi mieć swoje granice, a takie gadanie przed sezonem że w tym roku będzie jeszcze drożej to propaganda żeby połapać turystów.
Zawsze w ciemno i zawsze widze co biore ;)
Pozdrawiam
bibinie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bibinie » 21.05.2006 21:16

dziubrysek84 napisał(a):Witam, czy orientuje sie ktoś czy jest możliwe znalezienie w Chorwacji na poczatku lipca noclegów za 10 Euro od osoby?? może zna ktoś takie sprawdzone miejsca?? Słyszałam od znajomych którzy byli na zorganizowanej wycieczce rok temu iż widzieli na miejscu noclegi w praywatnych domach za 10 Euro za dobe- żałowali nawet że przepłacili. proszę o kontakt osoby ktore cokolwiek na ten temat wiedzą. Piszcie na forum, na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub GG: 5341263

Witam;
W 2005 spędziliśmy ok. 1 tygodnia w okolicach Zadaru (m. Bibinie 3km od granic administracyjnych Zadaru w stronę Splitu)
Dom piętrowy, na parterze gospodarze a na piętrze wczasowicze. Dwa odrębne "apartamenty" (pokój+aneks kuchenny+łazienka) w standardzie PRL ale wszystko schludnie i czysto.
Do morza prostą asfaltową drogą ok. 100 m. Transport do centrum Zadaru - komunikacja podmiejska - przystanek niedaleko albo ok. 5-10 min. autkiem. Jeśli jakieś szczegóły to proszę na priv maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kolejny tydzień to już okolice Dubrownika - Oresac - i S U U U P E R Camping "Pod Maslinom" - tam po prostu było zajefajnie i jeszcze taniej :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone