09Za napisał(a):Aha, na dodatek byłem w tym samym czasie w Slatine na wyspie Ciovo.
To pewnie się mijaliśmy nieraz:)
09Za napisał(a):Aha, na dodatek byłem w tym samym czasie w Slatine na wyspie Ciovo.
anheles napisał(a):Zainspirowana Twoim postem-"10 dni koszmaru.."-przełozyłam wyjazd do Podgory o 1 dzien.Plan był sprawdzić Focusowe świsty na 2-3 tys. obrotów ( do tej pory myslalam,ze disel tak ma-ot kobieta!). No i tak -jakby z przełożenia planowego-byc moze o jeden dzien- może się zrobić cały rok. Do wymiany jest turbina- 2tys.zł. Poszła do regeneracji...I teraz nie ma za co jechać, i właściwie troche też strach...
Ale dziekuje za relacje! Mogłoby byc tak,że tam by się auto popsuło a wtedy koszty i rozpacz z nieudanego urlopu byłaby duzo większa.A tak tylko straszny smutek-teraz mialam już leżec na plaży-wczoraj miał być wyjazd...a za oknem buro...
anheles napisał(a):Zainspirowana Twoim postem-"10 dni koszmaru.."-przełozyłam wyjazd do Podgory o 1 dzien.Plan był sprawdzić Focusowe świsty na 2-3 tys. obrotów ( do tej pory myslalam,ze disel tak ma-ot kobieta!). No i tak -jakby z przełożenia planowego-byc moze o jeden dzien- może się zrobić cały rok. Do wymiany jest turbina- 2tys.zł. Poszła do regeneracji...
jagodakris napisał(a):Skrzynia może i naprawiona ale ocena mechanika - nie nadaje się do montażu, za duze luzy. Jutro przyjedzie nowa/używana z gwarancją.
Bocian napisał(a):Pniska napisał(a): Przód nie uszkodzony
A szlaka cie nie trafia przy takich błędach?
jagodakris napisał(a):Skrzynia przyjechała ale brakuje jakiejs czesci jeszcze.