Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

10 dni koszmaru w Chorwacji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pniska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pniska » 29.08.2013 23:09

I JUŻ PO WSZYSTKIM :D
Jagodakris , bardzo Ci dziękuję !!!! dzięki Tobie wygrałam wino !!!!! PROŚEK :D cały litr !!!
Jakbyś jeszcze wrzucił fotki to byłby drugi litr i rakija !!!!!!!!
Taki śmieszny zakład -czy sprowokujemy Cię do podania nr telefonu, pomysł z fotkami na drugi zakład przyszedł dopiero później :D

Jednocześnie bardzo przepraszamy za zabawę Twoim kosztem. Wypijemy za twoje zdrowie :twisted: :papa:

ps.: było chociaż obiecać, że wrzucisz fotki to rakija byłaby dla Ciebie.
Ostatnio edytowano 29.08.2013 23:12 przez Pniska, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2013 23:10

Pniska napisał(a):proszę odpisz szybko

"Szybkość jest potrzebna przy łapaniu pcheł" :wink:
jagodakris
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagodakris » 29.08.2013 23:12

sirk napisał(a):Może to śledztwo przeniesiesz na PW? Ewentualnie o wynikach powiadomisz forumowiczów. "Proszę odpisz szybko" brzmi jak prośba zakochanej małolaty do swojego mena.

Popsułeś mi zabawe, ale z drugiej strony precyzyjnie i bardzo spostrzegawczo to wyraziłeś:)
jagodakris
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagodakris » 29.08.2013 23:13

Pniska napisał(a):I JUŻ PO WSZYSTKIM :D
Jagodakris , bardzo Ci dziękuję !!!! dzięki Tobie wygrałam wino !!!!! PROŚEK :D cały litr !!!
Taki śmieszny zakład -czy sprowokujemy Cię do podania nr telefonu, pomysł z fotkami na drugi zakład przyszedł dopiero później :D

Jednocześnie bardzo przepraszamy za zabawę Twoim kosztem. Wypijemy za twoje zdrowie :twisted: :papa:

To możesz wino oddać bo numer podany jest wymyślony:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2013 23:15

Naukowo to co zrobiła "Patrycja",
się nazywa: desperacka ucieczka do przodu :!: :wink: :wink: :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2013 23:17

Pniska napisał(a):Nie chcę Cię obrażać, ale mam prawo wątpić , już tylu bzdurnych opowieści się naczytałam/słuchałam.
Internet daje dużą anonimowość i wielu ludzi to wykorzystuje, niestety na tym forum też.
Wybacz ale dla mnie na tę jesteś tylko nickiem (ja też), i stąd ten dystans, a dużo tu bajkopisarzy.

Pniska
I już wie, że sporo tu bajkopisarzy :wink:
Pniska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pniska » 29.08.2013 23:17

jagodakris napisał(a):
Pniska napisał(a):I JUŻ PO WSZYSTKIM :D

To możesz wino oddać bo numer podany jest wymyślony:)

ożżżżżżżżżżżżż Ty !!!!!! pięknie !!!!!

Zakład obowiązywał do północy, wino już wygrane :D a rakija wiśniowa , średni smak :wink:
jagodakris
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagodakris » 29.08.2013 23:20

Zabawny żart, boki zrywać:)
Ostatnio edytowano 29.08.2013 23:28 przez jagodakris, łącznie edytowano 1 raz
Pniska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pniska » 29.08.2013 23:21

Janusz Bajcer napisał(a):
Pniska napisał(a):Nie chcę Cię obrażać, ale mam prawo wątpić , już tylu bzdurnych opowieści się naczytałam/słuchałam.
Internet daje dużą anonimowość i wielu ludzi to wykorzystuje, niestety na tym forum też.
Wybacz ale dla mnie na tę jesteś tylko nickiem (ja też), i stąd ten dystans, a dużo tu bajkopisarzy.

Pniska
I już wie, że sporo tu bajkopisarzy :wink:

a dodatkowo jak brzmi ten nick: najpierw duża litera Pe- następnie- niska :twisted: taki rebus
Pniska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pniska » 29.08.2013 23:22

jagodakris napisał(a):Prawdopodobnie był zakład, że podam numer do mechanika a ja go nie podałem, więc przegrałaś.

Krzysztof.... ja nie jestem Patrycja.... to taki wymysł przy winku i oglądaniu fotek z Chorwacji.

Kolejne wygrane wino będzie dla Ciebie, to już piszę całkiem serio. :)
Ostatnio edytowano 29.08.2013 23:27 przez Pniska, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2013 23:25

Pniska napisał(a):a dodatkowo jak brzmi ten nick: najpierw duża litera Pe- następnie- niska :twisted: taki rebus

Sama sobie odpowiedz - ja idę spać :papa:
tomkos34
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkos34 » 29.08.2013 23:25

jagodakriss-nie karm trolli:) Pzdr :)
biokd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) biokd » 29.08.2013 23:29

Nawet gdyby ta historia nie byla prawdziwa to i tak czyta sie swietnie:) Chyba na nastepny wyjazd do Chorwacji podrukuje sobie z forum tego typu historie i bede czytal na plazy;)

Szacun za wytrwalosc i pogode ducha, tego zycze i sobie i innym:) Ja pewnie w szpitalu bym wylądował z powodu zawalu z nerwów;)
jagodakris
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagodakris » 29.08.2013 23:33

biokd napisał(a):Nawet gdyby ta historia nie byla prawdziwa to i tak czyta sie swietnie:) Chyba na nastepny wyjazd do Chorwacji podrukuje sobie z forum tego typu historie i bede czytal na plazy;)

Szacun za wytrwalosc i pogode ducha, tego zycze i sobie i innym:) Ja pewnie w szpitalu bym wylądował z powodu zawalu z nerwów;)

Na nastepny wyjazd - może przez zimę uda mi się przelać to na papier w postaci obszerniejszego opowiadania, więc będziesz miał dłuższą lekturę:)
biokd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) biokd » 30.08.2013 01:26

przebrnąłem przez cały wątek i nasuwa mi się taka myśl, że Ty chłopie pomimo niesamowitego pecha, to masz niesamowitą rodzinę, bo i żona i synowie (jeśli dobrze dedukuje, w dodatku nastoletni) po prostu Cie wspierali (pomimo nerwówki) a nie psioczyli jaki to beznadziejny wyjazd bo beznadziejne auto sie zepsulo i co to za wakacje caly czas z pakowaniem, przenoszeniem itp:D Taka rodzina i podejście do życia - na duży plus:)
Ale jak będziesz wybierał się do Krakowa to daj wcześniej znać, bo boję się że pecha będziesz rozsiewał wszędzie ;))

Pozdrawiam i życzę jednak więcej szczęścia z samochodami bo rodzinnie to Ty już szczęśliwy jesteś:)
Kris
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

10 dni koszmaru w Chorwacji - strona 38
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone