Pniska napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że być może "karmię próżność", ale wątpliwości jednak mam.
Przecież nie będę przyklaskiwała czemuś w co nie do końca wierzę.
jagodakris napisał(a):(...)
W Słoweni udało mi się ominąc autostradę, chociaż nie do konca bo pobłądziłem przed Ptuj i 7km jechałem autostrada bez winiety. Najśmieszniejszą sprawą jest, że nawigacja nie mogła mi złapać tam fixa a już po 100km działała poprawnie.
(...)
Janusz Bajcer napisał(a):Pniska napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że być może "karmię próżność", ale wątpliwości jednak mam.
No to dzieła Patrycjo masz telefon do mechanika, dzwoń jutro
biokd napisał(a):jagodakris napisał(a):(...)
W Słoweni udało mi się ominąc autostradę, chociaż nie do konca bo pobłądziłem przed Ptuj i 7km jechałem autostrada bez winiety. Najśmieszniejszą sprawą jest, że nawigacja nie mogła mi złapać tam fixa a już po 100km działała poprawnie.
(...)
Ja sie zastanawiam jak można się zgubić przed Ptujem;) skoro to prosta droga z Lenart, no chyba ze jedzie sie z GPSem i slucha wszystkiego co ma do powiedzenia i każe zjechać na autostrade za Lenart:P
Dlatego nigdy nie jezdze z GPSem, wole podrukowac screenshoty z google.maps i ufac wlasnej intuicji niż elektronice:)
sirk napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pniska napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że być może "karmię próżność", ale wątpliwości jednak mam.
No to dzieła Patrycjo masz telefon do mechanika, dzwoń jutro
Po co czekać? Dziś dzwonić, tam późno spać chodzą
Pniska napisał(a):jagodakris napisał(a): +385989905958.
Tak na wszelki wypadek, coby nie wsiąkł
Krzysztof, dlaczego tu trafiłam-najpierw szukanie kwatery i właśnie twój link, następnie... popularność wątku i na dodatek ktoś mi polecił twą relację
Nie chcę Cię obrażać, ale mam prawo wątpić , już tylu bzdurnych opowieści się naczytałam/słuchałam.
Internet daje dużą anonimowość i wielu ludzi to wykorzystuje, niestety na tym forum też.
Wybacz ale dla mnie na tę jesteś tylko nickiem (ja też), i stąd ten dystans, a dużo tu bajkopisarzy.
Wiem, mogłam tego nie czytać -ale chyba mam prawo wyrazić opinię? -nawet jeśli jest niezgodna z myśleniem większości.
Dziwi mnie tylko ilość mało racjonalnych decyzji które podjąłeś podczas pobytu w Cro - zakładając, że to nie kolorowanka dla dzieci (ogólny zarys się zgadza ale szczegóły....ooocho)
A co do fotek - ukoisz mą wątpiącą duszę, jak wrzucisz jakieś z dwóch pierwszych dni pobytu
jagodakris napisał(a):
Podaj mi przykład mało racjonalnej decyzji którą podjąłem, a jak piszesz jest ich dużo.
Co do wrzucania fotek to odrazu "obale" tę twój "logiczny" dowód ponieważ pomimo, że wrzuce to:
1. Będzie to tylko oznaczać, że byłem w Chorwacji
2. Nie ma pewności czy to z tego roku fotka
3. Jak Ci udowodnie, że zdjecie z plaży jest z pierwszych dwóch dni
4. Czy to napewno zdjęcie robiłem ja
5. Czy na zdjęciach jestem ja skoro mnie nie znasz
Pniska napisał(a):jagodakris napisał(a):
Podaj mi przykład mało racjonalnej decyzji którą podjąłem, a jak piszesz jest ich dużo.
Co do wrzucania fotek to odrazu "obale" tę twój "logiczny" dowód ponieważ pomimo, że wrzuce to:
1. Będzie to tylko oznaczać, że byłem w Chorwacji
2. Nie ma pewności czy to z tego roku fotka
3. Jak Ci udowodnie, że zdjecie z plaży jest z pierwszych dwóch dni
4. Czy to napewno zdjęcie robiłem ja
5. Czy na zdjęciach jestem ja skoro mnie nie znasz
Podam , ale po północy !!! proszę odpowiedz - wrzucisz jakąś fotkę z dwóch pierwszych dni pobytu ????