napisał(a) jagodakris » 23.08.2013 20:03
Nie jestem w stanie potraktowac tego jak rady dla innych gdyż to jest stwierdzenie co on by zrobił w tej sytacji, A należy zauważyć iż jakakolwiek moja decyzja pociągała za sobą tragiczne konsekwecje. Chodzi mi o to, że jak bym nie dał mechanikowi na cześc, przeholował auto do Trogir a nawet tam zapchał i tam miał podobną sytacje z problemem naprawy auta to od Anielski pewnie bym usłyszał, że on by dał temu mechanikowi na naprawę. Łatwo jest podejmować decyzje znając ich konsekwencje, więc tego typu rady to nie są tak naprawde "rady" bo nie wie co by się wydarzyło, jakbym nie dał temu mechanikowi 300 euro.
Jeśli ktoś ma skorzystać na mojej przygodzie to zbierajmy dane w całość i przedstawiajmy gotowe rozwiązania, typu
Kierować się do dużych miast bo łatwiej jest o jakąkolwiek inną pomoc. Pragnę też zauważyć, iż Anielski gdy zauważyłby ze mechanik jest nierzetelny podjąłby inne kroki. Czytając moją relacje, w niedziele miałem już innego mechanika w Slatine i byłem gotowy przepchnąc nawet to auto do niego po tych górach. Jak się pózniej okazało mechanik ten w sobotę poszedł do szpitala. Więc znowu byłem w punkcie wyjścia.