Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

10 dni koszmaru w Chorwacji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 22.08.2013 06:46

też od wstania trzymam kciuki... rozumiem, że trudno się cieszyć widokiem z tarasu... a ja dałbym za niego wiele... ale nie aż tyle :lol: :papa:
Bartek1977
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek1977 » 22.08.2013 06:51

Jak niewiarygodna z czeskiego filmu historia!!!
Na początku relacja zaintrygowała tytułem a potem ze strony na stronę coraz większe kłopoty. I podziwiam was za wbrew wszystkiemu cierpliwość i pogodę ducha (choć nie jest pewnie do śmiechu i coś z wakacji trzeba jeszcze mieć).
Trzymam kciuki za powrót!

P.S. Daj znać jak wreszcie ujrzysz swoją lawetę... :papa:
pawelg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelg » 22.08.2013 06:53

Współczuję i podziwiam Twoją cierpliwość.
Mój samochód też w tym roku "załatwił" mi wakacje.
Ja jednak miałem tyle szczęścia w nieszczęściu, że awaria zdarzyła
się jeszcze w Polsce i mogłem zawrócić do domu.

Życzę szczęśliwego powrotu do domu.

Pozdrav
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.08.2013 07:03

Współczuje przygody i oby nigdy i nikomu, ale nurtuje mnie jedno pytanie - samochód na lawecie, a jak wy wrócicie? :?

Pozdrawiam
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.08.2013 07:05

weldon napisał(a):Współczuje przygody i oby nigdy i nikomu, ale nurtuje mnie jedno pytanie - samochód na lawecie, a jak wy wrócicie? :?

Pozdrawiam

przedłużana kabina?
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 22.08.2013 07:07

Czekam z Wami na lawetę. Niestety, wiem co to znaczy czekanie, :? Nasz pierwszy wyjazd wakacyjny do Chorwacji, też zakończył się powrotem .... auta na lawecie :? Na szczęście, nie zniechęciło nas to do następnych wyjazdów :D
Trzymam kciuki :!:
Pozdr. S.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.08.2013 07:15

jara napisał(a):
weldon napisał(a):Współczuje przygody i oby nigdy i nikomu, ale nurtuje mnie jedno pytanie - samochód na lawecie, a jak wy wrócicie? :?

Pozdrawiam

przedłużana kabina?

Kolejny horror :/
Oby to przewidzieli i żeby ta kabina była w miarę wygodna.
renask
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) renask » 22.08.2013 07:17

życzę Wam szczęśliwego powrotu do domu!!!

po tej relacji zaczynam się bać, jadę 02 września.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 22.08.2013 07:18

ja pierdziu, ale przygoda 8O
Bartek1977
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek1977 » 22.08.2013 07:19

Bo jak w kabinie nie będzie miejsca to trzeba będzie uruchomić nowy wątek: "Powrót z CRO - pilnie poszukiwane miejsce"....
Myślę, że odzew od razu by był po takiej relacji....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.08.2013 07:23

Było napisane w wątku,że jeżeli nie ma umowy pisemnej,to policja nic nie może za dużo zrobić,więc nie rozumiem za co płaciłeś te 300 E ,skoro auto i tak zepsute, a na dodatek skrzynia w bagażniku....To jakiś partacz i naciągacz,a nie mechanik i człowiek...Widzi,że ludzie nie mają wyjścia ,to wyciągnie ile się da....Nie umie naprawić po dwóch dniach,to się jasno mówi"Panie nie zrobię,bo nie mam możliwości i szukaj Pan innego fachowca" ,a nie sprawę przeciąga do końca...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.08.2013 07:25

Zrobi mechanik skrzynię czy nie zrobi ??? :Relacja TVP Cro 24 trzyma w napięciu. Jakież to jeszcze przygody przydarzą się autorowi relacji. Teraz to tylko auto może spłonąć. Czy tak będzie - dowiecie się za parę godzin 8O 8O 8O .

Bądżcie z nami. Darek 1 dla wiadomości TVP Cro 24.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 22.08.2013 07:25

jara napisał(a):
przedłużana kabina?

No i pozostaje jeszcze opcja "osobówki" ciągnącej lawetę.
esiaczek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) esiaczek » 22.08.2013 07:28

Jednym tchem przeczytałam twoją opowieść, i zaczynam myśleć że nie zrobiłam dobrze :) My wyjeżdżamy na Krk 24.08. 5osób jednym samochodem, po Twojej opowieści galopują mi po głowie myśli co też w naszym Passku może się zepsuć, pójść nie tak... Z drugiej strony Twoja "przygoda" wzbogaciła mnie o informacje jak postępować, radzić sobie i że jedynym wyjściem jest po prostu spokój ducha, odpuszczenie sobie w sytuacjach na które i tak nie mamy wpływu ;)
Podziwiam Cię za opanowanie, ja to chyba mechanikowi z d.... meksyk bym zrobiła ;) i uznanie dla żonki - masz dzielną żonę :)
pozdrawiam i powodzenia w kolejnej wyprawie życzę - oby obyła się bez tego typu przygód :roll:
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 22.08.2013 07:40

Masakra :/:/:/ miałem nadzieje że mechanik naprawi to auto ..... ehhh najlepiej ostrzegac cro maniaków przed takimi "mechanikami"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

10 dni koszmaru w Chorwacji - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone