Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

10 dni koszmaru w Chorwacji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piamir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piamir » 21.08.2013 23:46

Gratuluję spokoju i pogody ducha w tej paskudnej sytuacji. Obyście szczesliwie wrócili do domu. Pozdrawiam :papa:
rbogi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbogi » 21.08.2013 23:47

Podziwiam spokój i stalowe nerwy - ja po czwartym lub piątym dniu garował bym w Chorwackim areszcie za ukręcenie łba temu pseudo mechanikowi.
I bądźcie dobrej myśli - pech też ma swoje granice.
Pozdrawiam i życzę spokojnej podróży do domu.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 21.08.2013 23:49

Rany Boski, ja bym w życiu nie wytrzymał takiej nerwówki z tym mechanikiem :evil:
..szybciej jego by składali niż tą skrzynie biegów .
Chłopie tylko ci współczuję i podziwiam twoją żonę że cię wspierała :roll:
Pozdrowioemia
Ostatnio edytowano 21.08.2013 23:51 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 21.08.2013 23:50

Daj znać kiedy będziesz wjeżdżać na A1 w Polsce (jeśli będziesz tak wracać), mam wciąż ważną winietkę na Czechy na szybie, mieszkam rzut beretem od A1, przywitam Cię bukietem kwiatów i np. Żubrówką i paczką Marlboro :D . Będę wypatrywał lawety z Laguną na pokładzie :D Życzę szerokiej i spokojnej drogi.
jagodakris
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagodakris » 21.08.2013 23:52

Chciałem własnie podziękowac wszystkim za komentarze bo jakoś mineło mi 5 godzin oczekiwania na lawate. Smiejemy się już z tego bo tak naprawdę to tylko popsuł się samochód, a wszyscy są zdrowi i cali, mieliśmy co jeść i gdzie spać więc się nikomu krzywda nie działa.
Co do mechanika to faktycznie nikomu go nie polecam, choć to specyficzna osoba. Po dłużysz rozmowach z sasiadami którzy mnie zaczepiali dowiedziałem się, że staracił ojca i niemając autorytetu ma problemy z komunikacją z ludzmi. Jest nerwowy i nadpobudliwy. Szkoda, że dopiero w ostatniej fazie zaczął traktowac sprawy powaznie. Rozwiązanie siłowe nie wchodzi w rachubę bo to nierozwiązuje problemów, tymbardziej inne bo gdzie miałem zabrac auto. Byłem zdany na niego.
passadena77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) passadena77 » 21.08.2013 23:53

Czytamy oboje z mężem Twoją relacje i aż się w nas gotuje.
Mam jednak nadzieję ,że droga do domu będzie spokojna i po powrocie czekamy na parę słów.
Pozdrawiamy :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2013 23:56

jagodakris napisał(a):Chciałem własnie podziękowac wszystkim za komentarze bo jakoś mineło mi 5 godzin oczekiwania na lawate. Smiejemy się już z tego bo tak naprawdę to tylko popsuł się samochód, a wszyscy są zdrowi i cali, mieliśmy co jeść i gdzie spać więc się nikomu krzywda nie działa.
Co do mechanika to faktycznie nikomu go nie polecam, choć to specyficzna osoba. Po dłużysz rozmowach z sasiadami którzy mnie zaczepiali dowiedziałem się, że staracił ojca i niemając autorytetu ma problemy z komunikacją z ludzmi. Jest nerwowy i nadpobudliwy. Szkoda, że dopiero w ostatniej fazie zaczął traktowac sprawy powaznie. Rozwiązanie siłowe nie wchodzi w rachubę bo to nierozwiązuje problemów, tymbardziej inne bo gdzie miałem zabrac auto. Byłem zdany na niego.

W kategorii najgorszy mechanik w Chorwacji ma od wielu lat niezagrożone pierwsze miejsce :!:
Szok, szok, szok
Despol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Despol » 22.08.2013 00:03

W kategorii najgorszy mechanik w Chorwacji ma od wielu lat niezagrożone pierwsze miejsce :!:
Szok, szok, szok

Za to relacja mogłaby zdobyć tytuł relacji miesiąca.
Życzę bezpiecznego powrotu do domu :)
jedrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedrula » 22.08.2013 00:04

Siadłem wieczorem do kompa z zamiarem dokończenia swojej relacji ale czytając Twoją wgniotło mnie w fotel.
Jestem pełen podziwu za opanowanie, wyrozumiałość i podejście do życia, powiem tylko:
"Tak trzymaj, auto da się naprawić, budżet załatasz po kilku wypłatach, pech ma swój koniec a za rok będziesz miał co wspominać ... czekam z niecierpliwością aż wrócisz do domu i opowiesz jak było :-)
jagodakris
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagodakris » 22.08.2013 00:11

Napewno odezwe sie jak to wszystko sie skonczy. Poki co znajomy, ktory wczesniej odpowiadal na kazdy telefon teraz od polgodziny nie daje oznak zycia. Niewiemy gdzie jest. Mam nadzieje,ze polozyl sie spac i dlatego nieodpowiada. My siedzimy i czekamy, spac sie nie da.
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 22.08.2013 00:16

Trzymam kciuki żeby Wasz pech już odpuścił i szczęśliwego powrotu do domu życzę...
Pozdrówki
Anai
jedrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedrula » 22.08.2013 00:23

Jeszcze raz pozdrowienia dla Ciebie i żony bo widzę że przy kompie nadal siedzisz...

"Całe cro.pl trzyma kciuki...

a co najmniej połowa nie śpi i czeka razem z Tobą na lawetę :-)
Ostatnio edytowano 22.08.2013 00:44 przez jedrula, łącznie edytowano 1 raz
passadena77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) passadena77 » 22.08.2013 00:36

hahaha tak ja piszesz :lol:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 22.08.2013 00:41

jedrula napisał(a):a co najmniej połowa nie śpi i czeka razem z Tobą na lawetę :-)

...skąd wiesz :wink:
jedrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedrula » 22.08.2013 00:44

mervik napisał(a):
jedrula napisał(a):a co najmniej połowa nie śpi i czeka razem z Tobą na lawetę :-)

...skąd wiesz :wink:

bo sam siedze i odświeżam co pięć minut stronę licząc na to że autor napisze :

"Hura, jest laweta jedziemy do domu !"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

10 dni koszmaru w Chorwacji - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone