W końcu docieramy do plaży Złoty Róg po bezproblemowym znalezieniu parkingu stawiamy autko w cieni drzew i pędzimy łapać słoneczko.
teraz trochę fotek z plaży miłego oglądania:
z górnej perspektywy:
mirasowski napisał(a):sabka22 napisał(a):Zasiadam i ja oraz czekam na cdn.tym bardziej że już w lipcu jedziemy z rodzinką pierwszy raz do Cro i również z Gliwic
Będziemy mieli do przejechania mniej więcej tyle co Ty,także wybieramy się nocą bo dzieciaczki małe więc wygodniej,mam nadzieję rano być na miejscu.
Pozdraiwam
My też wybieramy się w tym roku już na drugie wakacje do Cro. Dokąd jedziecie ??
sabka22 napisał(a):mirasowski napisał(a):sabka22 napisał(a):Zasiadam i ja oraz czekam na cdn.tym bardziej że już w lipcu jedziemy z rodzinką pierwszy raz do Cro i również z Gliwic
Będziemy mieli do przejechania mniej więcej tyle co Ty,także wybieramy się nocą bo dzieciaczki małe więc wygodniej,mam nadzieję rano być na miejscu.
Pozdraiwam
My też wybieramy się w tym roku już na drugie wakacje do Cro. Dokąd jedziecie ??
My do Grebasticy,okolice Sibienika a Wy?
GREG_G napisał(a):Świetna relacja, aż zachęciłeś mnie do wyjazdu w tym roku w czerwcu do Chorwacji.
Jaka była temperatura wody?
Powrót do Nasze relacje z podróży