mirasowski napisał(a):Jestem ponownie.
Oglądałem wczoraj wieczorem film "The Impossible" - podobno na faktach autentycznych. Tsunami, które w 2004 roku zrównało z ziemią wybrzeże Azji Południowo-Wschodniej zabijając ponad 200tyś ludzi - to wydarzyło się naprawdę. Jest to również opowieść o rozdzielonej przez śmiercionośną falę rodziny a to już nie wiadomo czy fakt , chociaż moglo tak się wydażyć naprawdę , jak w tym filmie.
Polecam ten film wszystkim lubiącym tego rodzaju kino oraz hiszpańskie produkcje reżysera Juana Antonio Bayony .
sabka22 napisał(a):Zasiadam i ja oraz czekam na cdn.tym bardziej że już w lipcu jedziemy z rodzinką pierwszy raz do Cro i również z Gliwic
Będziemy mieli do przejechania mniej więcej tyle co Ty,także wybieramy się nocą bo dzieciaczki małe więc wygodniej,mam nadzieję rano być na miejscu.
Pozdraiwam
sabka22 napisał(a):Zasiadam i ja oraz czekam na cdn.tym bardziej że już w lipcu jedziemy z rodzinką pierwszy raz do Cro i również z Gliwic
Będziemy mieli do przejechania mniej więcej tyle co Ty,także wybieramy się nocą bo dzieciaczki małe więc wygodniej,mam nadzieję rano być na miejscu.
Pozdraiwam
Powrót do Nasze relacje z podróży