figusek napisał(a):Śledzimy razem z Arturem Twoją relację i przypomniały nam się pierwsze wakacje w Cro, w Marinie, która leży nieopodal Poljicy i miasteczko wygląda bardzo podobnie
dids76 napisał(a):Będąc w Poljicy dosyć często odwiedzaliśmy tą restaurację, gdy byliśmy w Poljicy pierwszy raz (2009 rok) była to jedyna restauracja Mnie bardzo do gustu przypadła ich pizza, może dlatego ze jestem pizzożerny .
Ostatni raz byliśmy tam w 2012 roku i placu zabaw jeszcze nie było, za to co wieczór chodziliśmy na boisko żeby trochę w piłkę pokopać
malina1959 napisał(a):Już Cię miałam zacząć na wsi hejtować za ociąganie w relacji, ale......na razie poczekam
Fajne fotki
DamianM napisał(a):Mielismy okazjię się tam spotkać.pozdrawiam
figusek napisał(a):EithelAmarth napisał(a):No i super. Moczenie tyłków na wakacjach to bardzo ważna część (dla mnie też). Dzień bez plaży dniem straconym!
Dla mnie też
agata26061 napisał(a):Wakacje od tego w końcu są, żeby odpocząc i tyłki wymoczyc w Jadranie. Dzieciaki jak widac zadowolone. Słońce, Jadran, dobre humory... czegóż chciec więcej??
coobah napisał(a):No tak! Zamiast szykować się na bal karnawałowy to na forum siedziała...
Powrót do Nasze relacje z podróży