napisał(a) Kryniu » 16.08.2013 09:26
Hej, nas w pokoju była czwórka dwie dorosłe osoby, jedna nastolatka i 4 latka. W pokoju nie ma problemu z szafami jest jedna szafa na wieszaki i z półkami oraz mniejsze też jedne czy dwie na wyłożenie rzeczy. Nie było za ciasno było w sam raz, jeden większy pokój z całkowitym wyposażeniem tylko trzeba mieć swój czajnik, ale sztućce, miski, szklanki. patelnie, garnki wszystko jest. Na środku stoi plastikowy stół i cztery krzesła a po boku dwa jednoosobowe łóżka przy łóżkach małe szafeczki nieco dalej w takiej jakby wnęce jest podwójne łóżko więc jak leżycie to nie widać was praktycznie z tego drugiego pokoju. Z naszego pokoju akurat nie było wyjścia na taras ale rzeczy suszyliśmy na sznurku zza oknem spokojnie nam to wystarczało i tarasu nie brakowało wcale. Na taras wspólny można wejść oknem dachowym piętro wyżej ale byliśmy tylko raz z ciekawości. Jak dla mnie jedynym minusem była łazienka mała i generalnie według mnie wymaga remontu. Może jestem przewrażliwiona ale jak kąpałam małą kładłam pieluszkę do środka do brodzika i dopiero mała wchodziła. Zdjęć pokoju niestety nie mamy my bylismy w pokoju blue