gero1313 napisał(a):Witam, wybieram się w wrześniu do Baska Voda i planuje wyjazd na wodospady KRK. .
gero1313 napisał(a):Witam, wybieram się w wrześniu do Baska Voda i planuje wyjazd na wodospady KRK. Prosiłbym o radę z której miejscowości lepiej wejść do parku, jaka trase obrać w samym parku, jak wygląda zwiedzanie statkiem? Proszę o pomoc osoby które miały okazję już tam być. Dodam, że wybieram się tam z 2-letnim dzieckiem.
FiolaFiola napisał(a):Witam,
FiolaFiola napisał(a):jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro samochodem, znalazłam informację o winietach, ale chce się tylko upewnić w którym miejscu należy ją przykleić?
FiolaFiola napisał(a):Co jeśli nie mamy naklejki PL na szybie?
FiolaFiola napisał(a):Myślicie że śmiało mogę zamawiać, czy jednak na miejscu najdziemy taniej taka wycieczkę?
Vjetar napisał(a):FiolaFiola napisał(a):Witam,
WitamFiolaFiola napisał(a):jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro samochodem, znalazłam informację o winietach, ale chce się tylko upewnić w którym miejscu należy ją przykleić?
Na winiecie jest instrukcja.FiolaFiola napisał(a):Co jeśli nie mamy naklejki PL na szybie?
Ale jakiej naklejki?
Tej z nr rejestracyjnym na przedniej szybie?
Tej PL "jajowatej" naklejanej zazwyczaj z tyłu auta?FiolaFiola napisał(a):Myślicie że śmiało mogę zamawiać, czy jednak na miejscu najdziemy taniej taka wycieczkę?
Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł. Najlepiej przepatrzeć oferty na miejscu.
Pzdr
FiolaFiola napisał(a):Vjetar napisał(a):FiolaFiola napisał(a):Witam,
WitamFiolaFiola napisał(a):jest to nasz pierwszy wyjazd do Cro samochodem, znalazłam informację o winietach, ale chce się tylko upewnić w którym miejscu należy ją przykleić?
Na winiecie jest instrukcja.FiolaFiola napisał(a):Co jeśli nie mamy naklejki PL na szybie?
Ale jakiej naklejki?
Tej z nr rejestracyjnym na przedniej szybie?
Tej PL "jajowatej" naklejanej zazwyczaj z tyłu auta?FiolaFiola napisał(a):Myślicie że śmiało mogę zamawiać, czy jednak na miejscu najdziemy taniej taka wycieczkę?
Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł. Najlepiej przepatrzeć oferty na miejscu.
Pzdr
tej jajowatej naklejki "PL"
dzięki za pozostałe informacje !
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne