Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Memories from Hvar..

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alita
Croentuzjasta
Memories from Hvar..

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 25.05.2012 14:33

Dość dawno udzielałam się na forum a to z tego względu że wylądowałam że tak powiem na drugim końcu świata :) Chorwacja na podróż poślubną została zdradzona z Meksykiem ale teraz wracam tam gdzie wszystko się zaczęło bom stęskniła się bardzo! Postanowiłam na wstępnie zamieścić kilka zdjęć z moich ostatnich wakacji w Chorwacji w 2010 roku po raz drugi na wyspie Hvar i po raz trzeci na półwyspie Pejlesac. Jako że marna ze mnie writerka pozwolę zamieścić sobie więcej zdjęć niż paplaniny ;)

Na początek Trogir i Split. Trogir jest zawsze naszą bazą noclegową gdy jedziemy/płyniemy gdzieś dalej, w sumie to od początku mojej przygody z Chorwacją nigdy nie byłam bliżej (od strony Polski) w Chorwacji niż właśnie w Trogirze. Zamierzam to jeszcze nadrobić ale jakoś zawsze ciągnie mnie na dół i myśl że mogłabym być w Chorwacji i nie zajrzeć tam gdzie krajobraz najbardziej me serce dotyka jest jest nie do przyjęcia :)

Trogir

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[IMG=http://img837.imageshack.us/img837/6258/dsc01502.png][/IMG]
Obrazek

Split

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Promem na Hvar :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano 25.05.2012 19:37 przez Alita, łącznie edytowano 5 razy
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.05.2012 14:34

Pierwsza :D

Hvar :hearts:
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 25.05.2012 14:53

Że tak powiem Hvaru nigdy za wiele :hearts:
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 25.05.2012 15:09

No to drugi :lol:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 25.05.2012 15:49

Pooglądam sobie :)

Mam nadzieję, że zobaczę coś również w dziale "jak nie Chorwacja, to".... Meksyk :lol:

Pozdrawiam.
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 25.05.2012 16:14

Na pewno zamieszczę kilka ciekawych zdjęć, zaczęłam nawet pisać relację ale by opisać dwa intensywne tygodnie podróży potrzeba sporo pracy i czasu :wink:
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 25.05.2012 16:27

No to do pracy :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.05.2012 16:28

Taka drobna koleżeńska uwaga.
Proponuję nie edytować pierwszego postu bo zaczynam się gubić co było a co nowe (i nie wiadomo czy wstawiono nowe czy nie).

I literówka jest w tytule.

Pozdrawiam i z przyjemnością oglądam.
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 25.05.2012 19:24

Jacek S napisał(a):Taka drobna koleżeńska uwaga.
Proponuję nie edytować pierwszego postu bo zaczynam się gubić co było a co nowe (i nie wiadomo czy wstawiono nowe czy nie).

I literówka jest w tytule.

Pozdrawiam i z przyjemnością oglądam.

Dzięki, edycja była tylko na wyprobowanie czy zdjęcia wyświetla się poprawnie ;) jaka literowka?
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.05.2012 19:27

Alita napisał(a):jaka literowka?

form zamiast from :D
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 25.05.2012 19:39

Dzięki! ;)
empe84
Podróżnik
.

Nieprzeczytany postnapisał(a) empe84 » 26.05.2012 19:19

Alita - czy mógłbym prosić o maila do Ciebie? mam małe pytanko odnośnie zdjęć, z góry dziękuje:)
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 26.05.2012 20:02

Jasne ;)
Ostatnio edytowano 28.05.2012 11:41 przez Alita, łącznie edytowano 1 raz
aleksandra6400
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksandra6400 » 26.05.2012 20:44

Ja też jestem
samurai
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) samurai » 27.05.2012 00:04

Proszę o więcej :D
Następna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies