Właśnie przeczytałem, że Polskie MSW dzisiaj poinformowało że na czas EURO 2012 powrócą kontrole na granicach.
Kontrole będą się odbywały od 4 czerwca do 1 lipca.
Ciekawe jak to będzie w praktyce wyglądało?
Torcida1 napisał(a):Pewnie tak, że w miejsce dawnego przejścia postawią samochód i kilku strażników granicznych, którzy będą co jakiś czas zgarniać auta na bok i dokonywać kontroli
knypsio123 napisał(a):Torcida1 napisał(a):Pewnie tak, że w miejsce dawnego przejścia postawią samochód i kilku strażników granicznych, którzy będą co jakiś czas zgarniać auta na bok i dokonywać kontroli
Zapewne tak będzie. Ja sobie nie wyobrażam przejścia głównego w Cieszynie wg starych kontroli.
zbig99 napisał(a):knypsio123 napisał(a):Torcida1 napisał(a):Pewnie tak, że w miejsce dawnego przejścia postawią samochód i kilku strażników granicznych, którzy będą co jakiś czas zgarniać auta na bok i dokonywać kontroli
Zapewne tak będzie. Ja sobie nie wyobrażam przejścia głównego w Cieszynie wg starych kontroli.
wyjeżdżam z Polski 01.07.12 ok 05:00 rano ... może nie stracę za dużo czasu.. planuję jazdę przez Cieszyn..
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi