anakin napisał(a):Punkt 6 możesz sobie spokojnie odpuścić.
kulka53 napisał(a):PS 1. W okolicy Mostaru może znajdziesz czas by zaglądnąć do Pocitelj i Blagaj.
kulka53 napisał(a):Oczywiście zależy którędy pojedziesz.... z Osijeka praktycznie do granicy jest autostrada, potem jedziesz przez Doboj i Zenicę, a potem przed Sarajevem znów masz jakieś 40 km bośniackiej autostrady.
Jadąc przez Vukovar, Żupanję, Tuzlę, Kladanj, Olovo, w Bośni są do pokonania 3 przełęcze i jak trafisz na podjeżdżającego albo zjeżdżającego Tira to bywa że trzeba się za nim ciągnąć dłuższy czas. Tamtędy jak sądzę, trzeba doliczyć spokojnie jeszcze przynajmniej godzinę jazdy.
kulka53 napisał(a):PS 1. W okolicy Mostaru może znajdziesz czas by zaglądnąć do Pocitelj i Blagaj.
HAncur napisał(a):A nam się PN Krka podobało, mnie nawet bardziej niż Plitwice...
kendzior napisał(a):Czy orientuję się ktoś, czy można i w jaki sposób tanio dolecieć do Dubrownika w weekend majowy. Ja szukam już od tygodnia, i albo nie ma, albo jest po 3000, albo ja jestem tak tępy. Samochodem mi się nie chce tam pchać na te parę dni.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko