Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gadanie przez komórki - lokalny operator ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
oz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 01.09.2010 23:49

Czy możecie mi popdpowiedzieć jaką startówkę kupić aby można było "tanio" pogadać (umówić się)w Chorwacji - loklanie - kilka osób oddalonych od siebie kilkaset metrów .. :wink: Romingowo wyjdzie drogo ... :roll: Sorry że zakładam wątek telekomunikacyny ale tu wszystko zmienia się szybko ........... i jak z doładowaniami :?: Z góry thk.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 02.09.2010 06:40

Było o tym wiele razy....
tu, tu, tu, tu,tu, tu, tu, i tak dalej...
Pozdrawiam
oz
Odkrywca
cd...

Nieprzeczytany postnapisał(a) oz » 02.09.2010 10:59

Soory za kłopot ale możesz podpowiedziec mi konkret np. kup startówkę i taryfę ...najlepiej do 50 kn są takie ? Potrzebuje do tanich rozmów i sms na miejscu ( 2 startówki na wrzesień okolice Zadaru) Z góry wielkie dzięki :roll: :roll: :roll:
Mam całkowity brak czasu na studiowanie wszystkich ofert operatorów ..... :?
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.09.2010 11:13

i ja też chętnie się dowiem, bo złodziejskie taryfy roamingowe bezkarnie ustalających zaporowe ceny rodzimy operatorów (skądinąd najdroższych w Europie) mnie po prostu powalają!
:twisted: :P
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 02.09.2010 11:17

Dużo osób (ja też) korzysta z sieci tomato. Starter 50 kn do wygadania, rozmowy do Polski 3kn/min, a na miejscu coś około 0,40 kn( nie pamiętam dokładnie). Zobacz tutaj
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 03.09.2010 07:50

Czasem trzeba coś poszukać - a może coś takiego http://mbankmobile.pl/promocje/roaming.html

P.S.Sam korzystałem i działa ok. :D

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone