Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
http://www.potocnik.si/ Kiedyś spałem tu. Cen dokładnie nie pamiętam ale nie było raczej porażająco tanio... Spokojna okolica, z tym , że na dole jest kafejka.
Namiarów nie posiadam bo te pensjonaty i karczmy w których nocuję nie mają stron internetowych , ale polecam starą drogę od Spielefeld do Mariboru i dalej na Ptuj , noclegów do wyboru do koloru !
A cena 50E za 4 osoby .
I w tamtą stronę nie płacisz winietki ! Zostaje tylko powrotna za 15E.
Jak szukasz taniego noclegu i dojedziesz do Mariboru, to rzut beretem masz do Cro.. dojedź ten kawałek dalej i noclegi taniej tam znajdziesz niż w A i SLO.
jerzy26 napisał(a):Ja śpię zawsze w Pesnicy pri Mariboru 35 eur za noc i dealny dojazd z ronda przed Mariborem. Mogę podać namiary. Pozdrowienia jerzy26
za dwie osoby, łazienka, do dyspozycji lodówka, kuchenka, naczynia i czajnik elektryczny - Chodzi o spokojne przespanie się w połowie drogi, bez luksusów ale z dobrym dojazdem i wyjazdem. Są pokoje na trzy, cztery itd . Daj @, to podam szczegóły